Πέντε χρόνια Εγώ και ο HIVH πρώτη συνάντηση Εγώ και ο HIV για το 2015 πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αντιρετροϊκή αγωγή.   

Ο Ανδρέας Μαζαράκης, Γενικός Γραμματέας της Θετικής Φωνής και η Άννα Καβούρη, Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Ζωής συντόνισαν τη συζήτηση και με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού ταξίδεψαν το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση, στην πενταετή διαδρομή του Εγώ και ο HIV από την πρώτη συνάντηση το 2010 έως σήμερα.

Η Ελένη Κάκαλου, παθολόγος - λοιµωξιολόγος και επιστημονική συνεργάτις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός και η νέα πρόεδρος του Κέντρου Ζωής και νοσηλεύτρια Χριστίνα Αντωνιάδη ανέδειξαν μέσα από μία ενδιαφέρουσα και διαδραστική παρουσίαση, τη σημασία της ανάπτυξης μίας σχέσης εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας ανάμεσα στο γιατρό και στον ασθενή, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ευθύνη που φέρουν ισότιμα οι δύο πλευρές για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Η Βησσαρία Σακκά, παθολόγος-λοιµωξιολόγος στη Μονάδα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου "Ερυθρός", παρουσίασε τα νεώτερα δεδομένα και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αντιρετροϊκή αγωγή. Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τα νέα σκευάσματα, τον καταλληλότερο χρόνο για την έναρξη της αγωγής, τη σημασία της σωστής τήρησής της και τις πιθανές παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων.

Επόμενη ενημερωτική συνάντηση θα γίνει τον Ιούνιο!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!