Ο καρκίνος του δέρματος «χτυπάει» τους γκέι άντρες

Ο κίνδυνος να νοσήσουν από καρκίνο του δέρματος οι γκέι και bisexual άντρες είναι αυξημένος. Η εξήγηση δόθηκε στο συνέδριο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Δερματολογίας.

Μία νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι οι γκέι και οι bisexual άντρες στις Ηνωμένες Πολιτείες  είναι δυο φορές περισσότερο πιθανό να νοσήσουν από καρκίνο του δέρματος. Η αδυναμία των γκέι και bisexual αντρών στο τεχνητό μαύρισμα είναι τρεις φορές περισσότερες από ότι των staright αντρών. Η μελέτη παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Σαν Φραντσίσκο στο συνέδριο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Δερματολογίας. 

«Ο λόγος που γυναίκες και άντρες κάνουν τεχνητό μαύρισμα είναι συνδεδεμένο με την ιδέα ότι αποκτούν εμφάνιση που μοιάζει πιο υγιής και ελκυστική», λέει ο ερευνητής Sarah Arron, συνεργαζόμενος καθηγητής δερματολογίας στο University of California και ολοκληρώνει: «Πρέπει να τελειώνουμε με τον μύθο του "υγιούς" μαυρίσματος».  Η μελέτη τονίζει ότι τα μηνύματα εναντίον του τεχνητού μαυρίσματος, που συχνότερα έχουν ως παραλήπτες τις νέες γυναίκες, πρέπει να σταλούν σε ευρύτερο επίπεδο. 

Το μαύρισμα, είτε με ήλιο είτε με σολάριουμ, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του μελανώματος της πιο επικίνδυνης μορφής, σύμφωνα με το U.S. Surgeon General’s office. Για την έρευνα, ο Arron και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν τις επίσημες πληροφορίες του κράτους από τα ιατρικά αρχεία των πολιτών της Καλιφόρνια από το 2001 έως το 2009. Σύμφωνα με τις πηγές βρέθηκαν αυξημένου αριθμού περιστατικά σε μελανώματα στους γκέι και τους bisexual άντρες παρά στις γκέι και bisexual γυναίκες. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσοστό των γκέι και bisexual αντρών που προτιμούν το τεχνητό μαύρισμα είναι μεγαλύτερο από εκείνο των straight αντρών. 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!