Ποσοστό περίπου 28% των κοριτσιών εφηβικής ηλικίας στη Νότια Αφρική έχει προσβληθεί από τον ιό HIV, σύμφωνα στατιστικά στοιχεία που αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Άαρον Μοτσαλέντι σε τοπική εφημερίδα.

«Τα στοιχεία αυτά μου ραγίζουν την καρδιά» δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος διευκρίνισε ακόμη ότι το 4% των εφήβων αγοριών είναι οροθετικά.

«Είναι προφανές ότι αυτοί που κοιμούνται με τα κορίτσια αυτά δεν είναι τα νεαρά αγόρια. Είναι μεγάλοι άνδρες» σχολίασε στην εφημερίδα στην Sowetan.

«Δεν είναι πλέον δυνατό να ζούμε έτσι» είπε και ζήτησε να σταματήσουν να συντηρούνται νεαρά κορίτσια από μεγαλύτερους άνδρες.

Ο Μοτσαλέντι αποκάλυψε ακόμη ότι 94.000 έφηβες -εκ των οποίων ορισμένες δεν ήταν μεγαλύτερες από 10 ετών- συνέλαβαν το 2011.

Η Νότια Αφρική είναι η χώρα με τον υψηλότερο αριθμό ατόμων παγκοσμίως που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS, μολονότι ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται στη νόσο σημειώνει πολύ μεγάλη μείωση.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, έξι εκατομμύρια άνθρωποι, σε πληθυσμό περίπου 50 εκατομμυρίων, ζουν με τον ιό στη χώρα.

 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!