Τρία χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε με ένα μεγάλο party με επίσημους καλεσμένους εσάς, που μας αγκαλιάσατε και μας στηρίξατε όλον αυτόν τον καιρό.
Ένα party που μόνο καλό θα προσφέρει, αφού ΟΛΑ τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για τη δημιουργία νέων πρωτοβουλιών ενημέρωσης από το Ath Checkpoint για το 2016. Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές μας, οι οποίοι θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ποτά, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Εσείς αρκεί να προμηθευτείτε στην είσοδο το ειδικό κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10 € που θα σας εξασφαλίζει τη ΔΩΡΕΑΝ κατανάλωση από το Open Bar.
To party για τα 3 χρόνια του Ath Checkpoint στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, από τις 22:00 – 05:00, στον υπόγειο χώρο (Level -1) του Apartment club στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, στο Γκάζι.
Όλοι μαζί οι άνθρωποι του Ath Checkpoint και της Θετική Φωνή (Positive Voice), οι συνεργάτες, οι εθελοντές, οι φίλοι, οι γνωστοί, σαν μία παρέα, θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε τα τρία χρόνια που πέρασαν, αλλά και για όλα όσα θα έρθουν στα επόμενα.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Antivirus magazine για τη διοργάνωση του event, καθώς και τους χορηγούς Jägermeister & DUO Greece, τους υποστηρικτές SHARK Energy, Badoit, Frutop, I Love Cupcakes και τα μέσα ενημέρωσης LIFO (official), Metropolis Free Press, PlanetRomeo, PoshFashion, GayWorld.gr, GayHellas.gr, gay guide greece, 10percent.gr και LesbianGR.

Facebook Event

Σχόλια  

#1 Lauren 08-03-2018 04:50
I have checked your page and i have found some duplicate content, that's why you don't rank high in google,
but there is a tool that can help you to create 100% unique content,
search for; Best article rewritwer Ercannou's essential tools

Feel free to visit my web blog ... JerrellChief: https://LucasTalks.jimdo.com
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!