Ανατρεπτικό τοκ σόου από ινδικό κανάλι

Ρεπορτάζ: Μ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ - Σ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ - Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενα στούντιο, δύο καναπέδες, «ζωντανό» κοινό, θέματα που αφορούν όλους τους τομείς της καθημερινότητας των ανθρώπων και φυσικά μια παρουσιάστρια είναι η συνταγή που ακολουθούν τηλεοπτικά δίκτυα σε πολλές χώρες του κόσμου για ένα επιτυχημένο τοκ σόου.

Μέχρι εδώ καλά. Αλλωστε η Οπρα Γουίνφρεϊ δημιούργησε αμέτρητους κλώνους. Τι το διαφορετικό όμως πρόκειται να συμβεί στην ινδική τηλεόραση στα μέσα του μήνα; Η παρουσιάστρια του τοκ σόου που θα προβάλει το ινδικό κανάλι Vijay και θα έχει τίτλο «Ippadikku Rose» (Yours Rose) είναι τραβεστί.

Οσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό για την Ινδία, πράγματι η παρουσιάστρια είναι άνδρας. Δεν έχει προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η μητέρα της έκανε ό,τι μπορούσε για να «κοπεί η φόρα» του παιδιού της. Φυσικά αυτό δεν ήταν εμπόδιο στην απόφαση του Ramesh Venkatesan, που τώρα το όνομά του είναι Ρόουζ.

Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι της παραγωγής αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την ινδική τηλεόραση αφού πρώτη φορά τυχαίνει παρουσιάστρια ενός σόου να είναι τραβεστί. Περιμένουν τις αντιδράσεις πολλών τηλεθεατών και αρχών. Είναι σίγουρο ότι θα τρέξουν να αναφέρουν ότι πρόκειται για κάτι ανήθικο, πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειας και τους νόμους της χώρας.

Η εκπομπή θα παρουσιάζει θέματα που θα απευθύνονται σε όλη την οικογένεια αλλά και ενότητες που θα αφορούν το σεξ, τις προγαμιαίες σχέσεις, τους τραβεστί, τους γκέι και πολλά άλλα που για την ινδική κοινωνία μέχρι σήμερα ήταν ταμπού και ποτέ δεν έχουν συζητηθεί «δημόσια».

«Εχουμε δει τρανσέξουαλ σε ταινίες ινδικής παραγωγής αλλά σε μορφή θεοτήτων. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ινδικής τηλεόρασης που μια τραβεστί θα είναι παρουσιάστρια ενός σόου», αναφέρει η Ρόουζ.

Η ίδια πάλι επισημαίνει ότι θα προσπαθήσει να καταρρίψει την εικόνα που έχουν πολλοί για το άτομό της, καθώς τη χαρακτηρίζουν ανήθικη και πρόστυχη κοπέλα. Θα επιδιώξει να προβάλει την καλλιέργειά της, την εξυπνάδα της και να γίνει η κοπέλα της διπλανής πόρτας.

«Δεν θέλουμε να σοκάρουμε ούτε να προκαλέσουμε. Ελπίζουμε στην προτίμηση του κόσμου και να μας αφήσει να μπούμε στα σπίτια τους μέσα από το σόου».

Πηγή: New York Times & ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!