ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ
(31/10/2004): «... σκεφθείτε πού έχουμε φτάσει. Σε ποιο κατάντημα έχει φτάσει σήμερα η ανθρωπότητα, η οποία αυτό που είναι αμαρτία βοώσα και κράζουσα θέλει να το καλύψει. Να μη λέμε, να μη μιλάμε, γιατί ενοχλούνται αυτοί που έχουνε το κουσούρι, γιατί θέλουνε όλοι οι άλλοι να το παραδεχθούν ως μία φυσιολογική κατάσταση».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
(4/12/2003): «... γι΄ αυτό αντιστεκόμαστε. Δεν μπορούν οι βάρβαροι να έλθουν μέσα στην οικογένεια των χριστιανών, διότι δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί».

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
(4/3/2001): «... ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνονταν βασανιστήρια, πως υπήρχε ΕΑΤ ΕΣΑ. Όλα αυτά ήρθαν στο φως μετά. Στον κύκλο μου δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα, δεν άκουγα ξένους σταθμούς, εκ των υστέρων τα έμαθα. Θα πει κανείς ότι ήμουνα βαθιά νυχτωμένος. Μπορεί, γιατί εγώ τότε σπούδαζα...».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ
(σε επιστολή που του είχε στείλει τον Μάιο του 2001): «Υπήρξατε εκφραστής ξεχωριστών προσόντων και αρετών, και γράψατε ιστορία, την οποία ο ιστορικός του μέλλοντος καλείται να εκτιμήσει και να προσδιορίσει».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ
(21/9/2006) σε ομιλία του με θέμα «Ηθική και χειρουργική στον 21ο αιώνα»: «Είναι παρακμιακό κοινωνικό φαινόμενο, ως απαξίωση του ανθρώπου».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ
(21/9/2006) στην ίδια ομιλία: «... η χρήση βλαστοκυττάρων είναι ανήθικη και η χρήση τους για θεραπευτικούς σκοπούς προϋποθέτει καταστροφή πλεοναζόντων κατεψυγμένων εμβρύων. Και μαζί με τα εκατομμύρια αυτών που φονεύονται με τις εκτρώσεις αποτελούν μια αφανή άφωνη γενοκτονία...».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
(5/12/2006): «... είναι δύσκολο να χωριστεί ο λαός από την πίστη του σ΄ αυτό το έθνος.
Η Εκκλησία είναι δύσκολο να γίνει κλωτσοσκούφι στα πόδια αυτών που έχουν έρθει για να ευτελίσουν τα πάντα σ΄ αυτόν τον τόπο...».

Πηγή: Τα Νέα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!