Η Τζούντιτ Αρντ, το δάχτυλο, ο έρωτάς της και οι μπελάδες της γερμανικής ομοσπονδίας

Η ιστορία ξεκίνησε το 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και στο άθλημα της ποδηλασίας. Προξένησε μεγάλη εντύπωση σε όλους και πολύ περισσότερο στους αθλητές και παράγοντες που βρίσκονταν στο σημείο τερματισμού του αγώνα γυναικών, επί δημοσίας οδού.

Οι λιγοστοί θεατές σε εκείνο το σημείο, δεν κατάλαβαν και πολλά πράγματα. Η Γερμανίδα αθλήτρια Τζούντιτ Αρντ, κατάκοπη πραγματικά από την υπερπροσπάθεια, μόλις τερμάτισε αρχικά πανηγύρισε επειδή ήξερε πώς η πατρίδα της κατακτούσε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό και κατόπιν, με μία κίνηση της, άφησε τους πάντες άφωνους.

Σήκωσε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού της και το έδειξε στους υπεύθυνους της γερμανικής ομάδας, την ώρα που εκείνοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Μια τέτοια υβριστική κίνηση έπρεπε να έχει και την εξήγηση της.

Η αιτία μαθεύτηκε κάποιες ώρες αργότερα και κυκλοφόρησε ως κουτσομπολιό. Η Τζούντιτ, δεδηλωμένη ομοφυλόφιλη, διαμαρτυρήθηκε με αυτόν τον τρόπο επειδή η γερμανική ομοσπονδία ποδηλασίας έκοψε από την ομάδα τον μεγάλο έρωτα της, την συναθλήτριά της, Πέτρα Ρόσνερ.

Η πρώτη πίστευε πως με το ταίρι της στον αγώνα, η Γερμανία θα μπορούσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Τώρα, οκτώ μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το θέμα υφίσταται εκ νέου.

Η Γερμανία δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιες θα είναι οι αθλήτριες που θα τραβήξουν πετάλι στον συγκεκριμένο αγώνα στην Κίνα και η Αρντ έχει προς το παρόν λυγισμένο το δάχτυλό της!

Newsroom ΔΟΛ   με πληροφορίες: www.sport.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!