Αυτή η μητέρα θέλει απλά να βοηθήσει τον γιο της να εκπληρώσει το όνειρό του

Όταν η μητέρα του 8χρονου Ethan, ενός αγοριού από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, έμαθε ότι γιος ονειρεύεται να γίνει “drag make-up artist», αποφάσισε να δράσει. Τον έστειλε σε έναν ειδικό των καλλυντικών “MAC» για να πάρει το πρώτο του μάθημα.

Ο Make-up artist, Joey Kilometer, δεν πίστευε ποτέ ότι το πρώτο του μάθημα θα ήταν με ένα 8χρονο αγόρι που θα ήθελε να μάθει τα μυστικά του “drag βαψίματος». Αφού λοιπόν βοήθησε τον Ethan να κάνει το πρώτο του make up, ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook, συνοδευόμενη από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αυτή η μητέρα θέλει απλά να βοηθήσει τον γιο της να εκπληρώσει το όνειρό του

“Λίγες βδομάδες πριν πήρα τη διαπίστευσή μου για να κάνω μαθήματα από τη MAC. Σήμερα έκανα το πρώτο. Δεν το είχα προγραμματίσει, αλλά ήρθε ως συμπλήρωση.

Αυτός είναι ο Ethan. Είναι 8 ετών. Ήθελε να μάθει drag makeup. Η μητέρα του είναι τόσο υποστηρικτική και του επιτρέπει να ανακαλύψει το ποιος είναι. Εγώ έκανα τη μια πλευρά του προσώπου του και εκείνος την άλλη.

Τα πήγε υπέροχα. Είναι πραγματικά ταλαντούχος. Και περιμένω να γίνει ένας μεγάλος καλλιτέχνης στη ζωή του. Αλλά ήμουν τόσο συγκινημένος που η μητέρα του είπε ότι του δίνει την αυτοπεποίθηση, ώστε να ανακλύψει τον εαυτό του.

Και πραγματικά αυτό σήμερα ήταν σχεδιασμένο να γίνει. Μου έδειξε ότι ο κόσμος αλλάζει από τότε που ήμουν εγώ στην ηλικία του και ότι υπάρχει επλίδα για τα παιδιά που είναι διαφορετικά. Είτε είναι gay είτε όχι. Αλλά σέβομαι πραγματικά την μητέρα του που του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του και να ανακαλύψει το ποιος είναι και το τι θέλει να κάνει στη ζωή του.»

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!