Νέα αγριότητα από τους τζιχαντιστές: Πέταξαν 15χρονο από την ταράτσα κτηρίουΆλλη μια αγριότητα από το Ισλαμικό Κράτος με θύμα ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο τζιχαντιστές πέταξαν από την ταράτσα κτηρίου αποκαλύφθηκε στη Συρία.

Το «έγκλημα» για το οποίο κρίθηκε ένοχο το αγόρι ήταν πως ήταν ομοφυλόφιλος. Ωστόσο ο τζιχαντιστής που τον βίασε και στη σκηνή του οποίου εντοπίστηκε όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο αλλά η πιο βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν αυτή της... δυσμενούς μετάθεσης!

«Το αγόρι κατηγορήθηκε για ομοφυλόφιλικές σχέσεις με τον αξιωματικό Αμπού Ζαίντ αλ-Τζαζράουι» μετέδωσε το δίκτυο ARA News. «Ο Αμπού Ζαίντ υποχρεώθηκε να φύγει από τη Συρία και να πολεμήσει στα μέτωπα στο βορειοδυτικό Ιράκ» ανέφερε η πηγή που μίλησε στο ARA News.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές επιλέγουν να εκτελέσουν με αυτό τον φρικτό τρόπο ομοφυλόφιλους άνδρες καθώς για το Ισλαμικό Κράτος και τον τρόπου που ερμηνεύειο τη Σαρία η ομοφυλοφιλία θεωρείται αδίκημα που τιμωρείται με θάνατο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!