Λιάγκας για ομοφυλόφιλους: «Για ποιο λόγο να φιλιούνται οι γκέι μέσα στη Βουλή; Είναι λάθος!»Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη θέση ορισμένων βουλευτών στην ψήφιση του σύμφωνου συβίωσης των ομοφυλόφιλων.

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» σχολίασε: «Το απών σημαίνει είμαι κότα. Ξέρω ότι κάποιοι απόντες είναι τώρα ήδη Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Οι περισσότεροι το κάναν επειδή είναι κότες και αναφέρομαι στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Εμένα μου έκανε εντύπωση ο τεράστιος διχασμός στη Νέα Δημοκρατία. Οι μάγκες είναι όσοι ψήφισαν υπέρ. Είμαι ένα παιδί από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, απλώς αυτά είδα και πήγα στην Αριστερά. Είναι ακραίοι φασίστες».

Ακόμη σχολίασε τις αντιδράσεις των ομοφυλόφιλων να φορέσουν ράσα και να φιλιούνται έξω από τις εκκλησίας. «Είναι λάθος. Εγώ για να αποδείξω ότι είμαι straight πρέπει να πάρω μια γυναίκα και να βγάλω τα μάτια μου έξω από τη Βουλή. Είναι ακραίες αντιδράσεις, δεν μου αρέσουν. Να πάμε να κάνουμε σεξ στον Άγνωστο Στρατιώτη».

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!