Άνθιμος για ομοφυλόφιλους: «Είναι παράνομοι και αφύσικοι»Για τους πρόσφυγες, ο Μητροπολίτης Άνθιμος επισήμανε ότι «τους καλοδεχόμεθα, τους αγαπάμε, τους φροντίζουμε, τους προωθούμε αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν χωράμε άλλοι»

Αίσθηση προκάλεσε για μία ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, εκφράζοντας ανοιχτά τις θέσεις του για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους πρόσφυγες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είπε για τους ομοφυλόφιλους: «Αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ στους αιώνες, διαφήμιση και παρέλαση των ανθρώπων οι οποίοι ζουν σε μια κατάσταση παρανομίας, αφύσικη. Ο Θεός τον αγαπάει και του δίνει αφορμές για να μετανοήσει. Από εκεί και πέρα έχει την ευθύνη του. Δεν μπορεί όμως να του αναγνωρίσει αυτό που λέμε εμείς 'πολύ καλά κάνει'. Σαν ανθρώπους τους τιμάμε, τους αγαπάμε, διαφωνούμε με την αμαρτία τους της οποίας δεν δεχόμαστε τη διαφήμιση και μάλιστα εντός του χώρου που για μας είναι πνευματική δικαιοδοσία μας».

Όσο για τους πρόσφυγες, ο Μητροπολίτης Άνθιμος επισήμανε ότι «τους καλοδεχόμεθα, τους αγαπάμε, τους φροντίζουμε, τους προωθούμε αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν χωράμε άλλοι».

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!