ΗΠΑ: Ο Ομπάμα πρότεινε για υπουργό Άμυνας έναν ομοφυλόφιλοΟ Έρικ Φάνινγκ έχει δηλώσει δημόσια την σεξουαλική του προτίμηση - Έχει υπηρετήσει σε υψηλόβαθμες θέσεις σε Αεροπορία και Ναυτικό

Το όνομα του υποψηφίου για τη θέση του νέου υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτό, όμως, που καθιστά ξεχωριστή την επιλογή του Έρικ Φάνινγκ είναι το γεγονός ότι είναι ο πρώτος ανοιχτά δηλωμένος ομοφυλόφιλος που προτείνεται για ένα τόσο υψηλό αξίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Σε περίπτωση που η πρόταση του Αμερικανού προέδρου γίνει δεκτή θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ η επιλογή Φάνινγκ είναι η τελευταία μιας σειράς πρωτοβουλιών της κυβέρνησης Ομπάμα για να προωθήσει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών.

Ο Φάνινγκ έχει υπηρετήσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Αεροπορία και το Ναυτικό των ΗΠΑ και στις προθέσεις του, αν η υποψηφιότητά του επικυρωθεί από τη Γερουσία, θα είναι, μεταξύ άλλων, να αντιμετωπίσει το μισθολογικό και το προβλημα με τις αυτοκτονίες των στρατιωτών που επιστρέφουν από τους πολέμους σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!