Έφυγε από τη ζωή η Νανά Υψηλού- Συλλυπητήρια από την HOMOphonia Thessaloniki Pride Έφυγε από την ζωή η γνωστή προσωπικότητα της τρανς κοινότητας της Θεσσαλονίκης Νανά Υψηλού. Η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και παρά την μάχη που έδωσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον θάνατο.

Αγαπητή σε όλη την Λε.Γκ.Α.Δ (Λεσβιακή, Γκέι, Αμφί, διεμφυλική ) κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία της πόλης, υπήρξε αγωνίστρια του Λε.Γκ.Α.Δ κινήματος.

Τα μέλη της HOMOphonia Thessaloniki Pride συλλόγου  για την υπεράσπιση των Λε.Γκ.Α.Δ δικαιωμάτων και συνδιοργανωτή του φεστιβάλ υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή τους εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της Νανάς μιας και η ίδια ήταν μέλος του ΔΣ και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

«Το κενό που αφήνουν άνθρωποι σαν την Νανά δεν αναπληρώνεται εύκολα», σημειώνουν χαρακτηριστικά. «Θα την θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο και την καλοσύνη της, αλλά και για την συμβολή της στους αγώνες μας. «Καλό Ταξίδι Νανά» «, καταλήγουν.

 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!