Ο μεγαλύτερος σταρ του ράγκμπι στην Αγγλία δηλώνει gayΌταν στο πιο σκληροπυρηνικά αντρικό σπορ του κόσμου, ο μεγαλύτερος σταρ του, ο Άγγλος Keegan Hirst, δηλώνει ότι είναι gay, τότε αυτό αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους

O ίδιος ο 27χρονος Keegan δηλώνει ότι μετά την ανακοίνωση, αισθάνεται σαν να έφυγε από πάνω του ένα μεγάλο βάρος. Μιλώντας στα αγγλικά media μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο πατέρας δύο παιδιών, εξήγησε στο κοινό το πόσο δύσκολο ήταν να μιλήσει στην γυναίκα του για αυτό, και το πως δεν μπορούσε να είναι πια μαζί της. Ενώ δεν παρέλειψε να παρατηρήσει πόση υποστήριξη δέχτηκε τόσο από την ίδια την σύζυγό του όσο και από τους συμπαίκτες του.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Keegan ήταν ότι όλη του η ζωή ήταν καταπιεσμένος από αντρικά στερεότυπα. Έχοντας δουλέψει στις οικοδομές, ως πορτιέρης, σε εργοστάσια και πλέον ως παίκτης του ράγκμπι, ήταν ακριβώς το πρότυπο του mucho αρσενικού που έχει κανείς στο κεφάλι του.

Όλη του η ζωή περιστράφηκε γύρω από αυτά τα στερεότυπα, με την εφηβεία να είναι η πιο δύσκολη περίοδος, καθώς όλη ο κοινωνικός περίγυρος τον ωθούσε να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που αισθανόταν. Ακόμα και να φθάσει στα όρια του αλκοολισμού, καθώς αυτό επιβαλλόταν από τους κανόνες του να είναι ένας σκληρός παίκτης του ράγκμπι. Ο χωρισμός με την γυναίκα του ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης υπόθεσης, αλλά στο τέλος όλα εξελίχθηκαν καλά, ενώ τα δυο παιδιά τους 7 και 2 ετών δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα.

Ο Keegan έχει παίξει 199 επαγγελματικά παιχνίδια για μεγάλες ομάδες της Αγγλίας. Και την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει ένα ακόμα, αυτή τη φορά όμως έχοντας ανακοινώσει ότι είναι gay. Γνωρίζει ότι θα γίνει στόχος για τους θεατές της αντίπαλης ομάδας, όμως νομίζει ότι θα τα καταφέρει, αφού θα έχει την υποστήριξη των συμπαικτών του και της οικογένειάς του.

Ο μεγαλύτερος σταρ του ράγκμπι στην Αγγλία δηλώνει gay

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ο μοναδικός παίκτης του ράγκμπι που έχει δηλώσει ότι είναι gay είναι ο Αυστραλός Ian Roberts ο οποίος πίσω στο 1995 είχε εκφράσει ανοιχτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Στο αμερικάνικο ράγκμπι μόνον ένας, ο Michael Sam, έκανε αντίστοιχη ανακοίνωση – αν και φέτος τα παράτησε μετά από μια δύσκολη χρονιά.Στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας, μόνο ένας παίκτης εν ενεργεία, ο Robbie Rogers έχει φανερώσει και αυτός ότι είναι gay.

Όπως και να έχει, ο αυξανόμενος αριθμός παικτών και αθλητών που προχωρούν σ” αυτήν την κίνηση μεγαλώνει διαρκώς σε όλον τον κόσμο, όχι όταν βγαίνουν εκτός δράσης, αλλά όταν είναι ακόμα δραστήριοι στα γήπεδα.

Πηγή

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!