Χάρης Ρώμας:«Είμαι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων. Ακόμα και του να υιοθετούν παιδί..»Σε συνέντευξη του στο Κool News, ο Χάρης Ρώμας μεταξύ άλλων,μίλησε για την απόφαση του συναδέλφου του Φώτη Σπύρου να μιλήσει για την ζωή του αλλά και για τους γκέι γάμους και υιοθεσίες.

Με αφορμή τη δήλωση του συναδέλφου σας, Φώτη Σπύρου περί γάμου με τον σύντροφό του, θέλω να μου πείτε αν είστε υπέρ ή κατά του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιού.

Είμαι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων. Ακόμα και του να υιοθετούν παιδί, αλλά υπό συνθήκες. Δεν κρίνω όμως απαραίτητο να βγαίνουν όλοι να το διακηρύττουν αν δεν είναι σίγουροι για τους λόγους για τους οποίους το κάνουν. Το Φώτη τον συμπαθώ, είδα μία συνέντευξή του, αλλά δεν μου ήταν ευκρινείς οι λόγοι της συνέντευξης- ξεσπάσματος. Θέλω να είμαι ειλικρινής και ελπίζω να μην τον πληγώσω αν τυχόν διαβάσει αυτές τις γραμμές, αλλά για μένα ο λόγος για τον οποίο δημοσιοποίησε τον επερχόμενο γάμο του δεν ήταν ξεκάθαρος και δεν ήταν ενισχυτικός των αποφάσεων που έχει πάρει για τη ζωή του.

Όταν ακούς έναν άνθρωπο να λέει στον Θέμο Αναστασιάδη «λυπάμαι που είμαι ομοφυλόφιλος, θα προτιμούσα να μην είμαι» σκέφτεσαι πως στρέφεται,  μέσα στη συναισθηματική του φόρτιση, εναντίον του ίδιου του του εαυτού. Πράγματα που είναι τόσο προσωπικά πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένος όταν τα δημοσιοποιείς στο πλατύ κοινό.

Είναι, πιστεύω, λάθος από τη μια να αυτολυπάσαι για την σεξουαλική σου επιλογή κι από την άλλη να  πανηγυρίζεις τον επερχόμενο ομοφυλοφιλικό   γάμο σου  στη Νέα Υόρκη όπου μάλιστα  θα πληρώσεις και όλα τα έξοδα τον καλεσμένων σου. Δεν πείθεται ο κόσμος με τέτοιες συμπεριφορές, ιδίως στην Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!