Βullying σε μισθοφόρο της CIA επειδή είναι gayΟ 41χρονος Brett Jones υπηρέτησε μέχρι το 2003 ως αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις του Ναυτικού στις ΗΠΑ, μέχρι που παραιτήθηκε, αφού πρώτα δήλωσε δημόσια ότι είναι gay. Έκτοτε, ο Jones υπηρετούσε στη CIA ως μισθοφόρος στο Αφγανιστάν, αλλά η ανοιχτή παραδοχή του για την σεξουαλική του ταυτότητα και το σχετικό βιβλίο, με τον τίτλο «Pride», το οποίο έχει γράψει, έγιναν η αιτία η ζωή του στο Αφγανιστάν να γίνει «κόλαση» από τα πειράγματα των συναδέλφων του.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τον Ιούνιο αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στις ΗΠΑ, επειδή υπέστη αφόρητο bullying, από ομάδα συναδέλφων του, που στις 11 Ιουνίου, με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που ανέφερε τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, άρχισαν να τον πειράζουν και να κάνουν επικριτικά σχόλια για τις σεξουαλικές επιλογές του.

Το ίδιο χρονικό διάστημα οι συνάδελφοί του, τον εγκατέλειψαν στην έρημο, κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και χωρίς νερό, να περπατήσει μια μεγάλη απόσταση μέχρι το στρατόπεδο, όπως ο 41χρονος καταγγέλλει στην εφημερίδα San Diego Union Tribune. Ο πρώην αξιωματικός συμπλήρωσε εσωτερικό έγγραφο διαμαρτυρίας προς την CIA και δήλωσε ότι εγκατέλειψε το Αφγανιστάν, επειδή φοβήθηκε για την ασφάλειά του.

Ο Dean Boyd, εκπρόσωπος της CIA, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα για το θέμα: «Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά κάθε ισχυρισμό για σεξουαλική, φυλετική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παρενόχληση ή διάκριση. Έχουμε μηδενική πολιτική ανοχής απέναντι σε κάθε τέτοια συμπεριφορά και η ηγεσία της CIA δεσμεύεται υπεύθυνα να τηρήσει για όλους τους εργαζόμενους αυτή την πολιτική».

Ο Brett Jones δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press ότι η CIA έχει επικοινωνήσει μαζί του και διερευνά την υπόθεση.

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!