Σουηδοί ακτιβιστές τρολάρουν τα ρωσικά υποβρύχια με γκέι αμυντικό σύστημα!Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη λύση σκέφτηκε η Σουηδική Ένωση Ειρήνης και Μεσολάβησης (SPAS) που θα επιτρέψει στη Σουηδία να αντιμετωπίσει τις συχνές εισβολές των ρωσικών υποβρυχίων στα ύδατα της, χωρίς να ξοδέψει παραπάνω χρήματα για στρατιωτικό εξοπλισμό.

Η οργάνωση, της οποίας η δράση είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ειρήνης και του εκδημοκρατισμού, πρότεινε τη δημιουργία μίας και μόνο οικονομικής συσκευής η οποία θα εκπέμπει αντι-ομοφοβικά μηνύματα μεταφρασμένα σε κώδικα Μορς.

Η συσκευή, της οποίας η επίσημη ονομασία είναι Υποβρύχιο Σύστημα Άμυνας 'Ο Ναύτης που Τραγουδά' θα είναι ένα σύστημα σόναρ που θα εκπέμπει το μήνυμα: «Ελάτε από εδώ εάν είστε γκέι», μία προτροπή που σίγουρα θα αποθαρρύνει τους ομοφοβικούς Ρώσους.

Ο σχεδιασμός της συσκευής θα περιλαμβάνει μία πινακίδα νέον που θα απεικονίζει έναν ναύτη να χορεύει, φορώντας μόνο το καπέλο του και ένα σορτσάκι, ενώ τριγύρω του θα αναβοσβήνουν καρδούλες.

«Καλώς ορίσατε στη Σουδία: Γκέι από το 1944», είναι το μήνυμα που θα αναγράφεται πάνω της,  μία αναφορά στο έτος της αποποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας στο προοδευτικό κράτος και «σπόντα» για τους πρόσφατους ομοφοβικούς νόμους που εισήγαγε ο Πούτιν το 2013, απαγορεύοντας την «προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».

Παραμένει άγνωστο εάν η Σουηδική κυβέρνηση θα υιοθετήσει την πρόταση της SPAS ή εάν θα επιλέξει πιο παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης των ρωσικών παραβιάσεων!

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!