Τρανς γυναίκα υποψήφια για υπουργόςΗ Chamcham Gajbhiya είναι μία τρανς γυναίκα, κάτοικος της πόλης Ναγκπούρ της Ινδίας, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην ίδια την πόλη της η Chamcham, είναι μία αρκετά αναγνωρίσιμη φιγούρα μετά από την υποψηφιότητα της στις δημοτικές εκλογές τον περασμένο χειμώνα.

Τώρα η Chamcham αποφασίζει να μπει στην αρένα ξανά, αυτή την φορά όμως για μία ακόμα δυσκολότερη μάχη, αυτήν για την θέση του υπουργείου εργασίας και εξασφάλισης νερού στην πολιτεία της Μαχαράστρα. H Chamcham θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ήδη υπουργό Nitin Raut, καθώς ο ίδιος θα είναι υποψήφιος ξανά στις εκλογές που θα γίνουν μέσα στην επόμενη χρονιά.

Η εκλογική της καμπάνια στο παρελθόν βασίστηκε στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την βελτίωση των συνθηκών στα σχολεία της πόλης της και στην καλύτερη παροχή νερού στους δημότες. Παρόλο που οι πιθανότητες της να κερδίσει τις εκλογές είναι ελάχιστες, η Chamcham προσπαθεί να κερδίσει περισσότερη ορατότητα για την τρανς κοινότητα της Ινδίας.

Τα τρανς άτομα έχουν το δικαίωμα ψήφου από το 1994 στην Ινδία ενώ το 1998 η Shabnam Bano γράφτηκε στην ιστορία ως η πρώτη transgender κάτοχος δημοσίου αξιώματος κερδίζοντας την θέση αυτή σε εκλογές στην πολιτεία Μαντία Πραντές της κεντρικής Ινδίας.

 

Πηγή: www.gaystarnews.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!