Έκανε αλλαγή φύλου σε ηλικία ... 81 ετών!Ο 81χρονος Τζέιμς Ρόουζ αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου σ' αυτή την ηλικία χωρίς να έχει κανέναν ενδοιασμό. Από Τζέιμς Ρόουζ έγινε Ρουθ Ρόουζ και αναφέρει στο βρετανικό τύπο πως "πάντοτε ήξερα πως ζω σε λάθος σώμα".

Ήταν πρώην πιλότος της RAF, παντρεμένος για 42 χρόνια, έχει τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια, όλα αυτά όμως δεν τον εμπόδισαν να κάνει αυτό που τόσα χρόνια επιθυμούσε. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είχε πει ποτέ στη γυναίκα του πως νιώθει και θεωρούσε πως αν παντρευόταν θα άλλαζαν τα συναισθηματά του, κάτι το οποίο δεν συνέβει. 

Πριν 3 χρόνια άρχισε να ζει σαν γυναίκα και να υποβάλλεται σε ορμονοθεραπεία. Τον περασμένο Ιούλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Όπως λέει και ο ίδιος αρνήθηκε την πρόταση για να του φτιάξουν οι γιατροί κόλπο, αφού δεν τον ενδιέφερε το θέμα του ερωτικού συντρόφου. 

Η Ρουθ Ρόουζ σήμερα είναι ευτυχισμένη και ζει στο σώμα που ανήκει. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα για την εγχείρηση τα κάλυψε το Εθνικό Σύστημα της Βρετανίας. Έδωσε 4.000 βρετανικές λίρες για την επέμβαση και τη νοσηλεία της Ρόουζ. 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!