ΗΠΑ: Οι τρανσέξουαλ στρατιωτικοί ζητούν ίσα δικαιώματαΣτα τέλη Οκτωβρίου τρανσέξουαλ στρατιωτικό προσωπικό από διάφορες χώρες συμμαχικές με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ) πραγματοποίησε ενα συνέδριο στην Ουάσιγκτον DC, για να ασκήσει πίεση στον Στρατό των ΗΠΑ ώστε να επιτρέψει τους τρανσέξουαλ στρατιώτες να υπηρετούν ανοιχτά.

Οι σύνεδροι ισχυρίζονται πως περισσότεροι απο 15000 τρανσέξουαλ στρατιώτες υπηρετούν αυτή τη στιγμή ως ενεργά μέλη ή ως έφεδροι.

Η εφημερίδα Washington Post έχει δημοσιεύσει την υπόθεση σε ένα άρθρο στο οποίο συμμετέχει η Λοχαγός Sage Fox, η οποία μίλησε στο συνέδριο που διοργανώθηκε στα τέλη Οκτωβρίου.

Η Fox είναι μία τρανσέξουαλ (άνδρας σε γυναίκα) γυναίκα. Η Post αναφέρει πως έιχε επιτραπεί στην Fox να εισέλθει στην ενεργό υπηρεσία μετά απο ορμονική θεραπεία, η οποία εξωράισε τα χαρακτηριστικά της, και τη φωνή της καθώς απέκτησε φωνή με υψηλότερο τόνο. Επιπρόσθετα, μεγάλωσε τα μαλλιά της, και οι αξιωματικοί της επέτρεψαν να χρησιμοποιεί την τουαλέτα γυναικών και να την αποκαλούν «κυρία». Έγινε δεχτή στην υπηρεσία μόνο για δύο εβδομάδες – τότε τέθηκε στην λίστα εκτός υπηρεσίας.

Η Post αναφέρει επίσης την ιστορία του 29 χρόνου Λοχαγού Jacob Eleazar, ο οποίος κατατάχθηκε στον Στρατό ως γυναίκα. Αν και προέκυψε τρανσέξουαλ, σύμφωνα με την Post του επιτράπηκε να συνεχίσει την υπηρεσία του με φόρεμα και υποτίθεται πως πρέπει να αντιμετωπίζεται απο τους υφιστάμενους του ως «κυρία».Ο Eleazer εκπαιδεύει νέους αξιωματικούς στην Εθνοφρουρά του Κεντάκι, κάποιοι εκ των οποίων αρνήθηκαν να αποκαλέσουν τον Eleazer «κυρία». Ο Eleazer είπε πως το αίτημα τους να τον αποκαλούν «κύριο» δεν έγινε δεκτό.

Ο «Κυνηγός» είναι μια ανωμαλία ανάμεσα στο τρανσέξουαλ στρατιωτικό προσωπικό. Είναι ένας τρανσεξουαλ (γυναίκα ως άνδρας) άνδρας. Σύμφωνα με ειδικούς, το 90% του τρανσέξουαλ στρατιωτικού προσωπικού είναι τρανσεξουαλ γυναίκες. Μετά απο θεραπεία τεστοστερόνης, ο Κυνηγός είπε πως ενω «εμφανισιακά ήταν αρκετά αρρενωπός», η γυναίκα αποχώρησε όταν εισήλθε σε γυναικεία τουαλέτα. Είπε επίσης πως έπρεπε να παραστεί σε επίσημες εκδηλώσεις φορώντας φορέματα, αλλά «δεν πρέπει να φοβάσαι αν δεις έναν άνδρα με φόρεμα».

Οι υποστηρικτές για την συστηματικοποίηση των τρανσεξουαλ στρατιωτικών ενισχύονται απο  έκθεση μιας ανεξάρτητης επιτροπής η οποία λέει πως τα τρανσέξουαλ άτομα δεν βλάπτουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα ή αποτελεσματικότητα του Στρατού. Η έκθεση καλεί επίσης τον Στρατό να επιβαρυνθεί το κόστος των δαπανηρών εγχειρήσεων αλλαγής φύλου, δαπάνες που κυμαίνονται απο 15000 έως 50000$. Ο μέσος όρος είναι 30000$, ο οποίος, αν μόνο το ήμισυ απο αυτούς τους στρατιωτικούς αποφασίσει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, μπορεί να κοστίσει στους Αμερικάνους φορολογούμενους 225 εκατομμύρια $. Οι υποστηρικτές επιμένουν πως ένας μικρός αριθμός θα ζητούσε να εγχειριστεί με τα έξοδα πληρωμένα απο τα χρήματα των φορολογουμένων.

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!