Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott δίνει από αυτό το έτος τη δυνατότητα επαγγελματικής συνεργασίας σε LGBT επιχειρήσεις.

Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός της εταιρίας περιλαμβάνει σύναψη συμβολαίων με ιδιοκτήτες LGBT εταιριών που επιθυμούν να συνεργαστούν με το όμιλο. Ήδη στη Νέα Υόρκη έκλεισαν τα πρώτα συμβόλαια.

Αρκεί να αναφερθεί, ότι παγκοσμίως η αλυσίδα διαθέτει πάνω απο 2000 ξενοδοχεία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα επέκτασης των δραστηριοτήτων των επιχειρηματιών που θα συνεργαστούν.

Αρχικά οι επιχειρηματικές δραστηριότητες θα αναπτυχθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα επόμενα χρόνια θα επεκταθούν στη Βραζιλία, την Αγγλία αλλά και κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον Απρίλιο του 2007 ο όμιλος έγινε μέλος του Εθνικού Ομοφυλοφιλικού Επιχειρηματικού συνδέσμου και όπως ανέφερε σχετικά με το θέμα κπρόσωπος του Διοικητικού συμβουλίου, έγιναν επενδύσεις πολλών κ. δολαρίων στα πλαίσια αυτής της πολιτικής.

"Στο σχεδιασμό του ομίλου περιλαμβάνεται η σύναψη διεθνών επιχειρηματικών σχέσεων που θα αφορούν και την Ομοφυλοφιλική κοινότητα", δήλωσε ο Mike Tobolski, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Marriott International Inc.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!