Η 27χρονη άγνωστη gay κόρη του Bob Dylan και ο γάμος με την εκλεκτή της καρδιάς τηςΑν και ο Bob Dylan υπήρξε «προφήτης» της ισότητας και των κοινωνικών αλλαγών στα μέσα της δεκαετίας του ’60, με περίφημα τραγούδια όπως το «The Times They Are A-Changin», τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται αν θα παραστεί στο γάμος της gay κόρης του στην Καλιφόρνια.

Η Desiree Dennis-Dylan πρόκειται σύντομα να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς της Kayla Sampson σε μια λιτή τελετή στην ηλιόλουστη πολιτεία των ΗΠΑ, ένα χρόνο σχεδόν μετά τον αρραβώνα τους. Το νεαρό ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη ιστορική αλλαγή του νόμου για την άρση της απαγόρευσης των γάμων του ιδίου φύλου στην Καλιφόρνια.

Επιβεβαιώνοντας την χαρμόσυνη είδηση, η Kayla αποκάλυψε, σύμφωνα με τη Mail Onine «Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένες… δεν μπορούμε να περιμένουμε». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν ο σπουδαίος τραγουδοποιός θα παραστεί, εκείνη απλά αποκρίθηκε «Δεν ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει να δούμε». Η μέλλουσα πεθερά της 27χρονης Desiree  είπε πάντως ότι ο Bob Dylan είναι αμφίβολο αν θα συνοδέψει την κόρη του στο γάμο εξαιτίας της μεγάλη του φήμης.

Ερωτηθείς αν έχει προσκληθεί στο γάμο, που έχει οριστεί για τον ερχόμενο Αυγούστου του 2014, δήλωσε «Φυσικά και είναι καλεσμένος, απλά δεν πρόκειται να έρθει. Δεν μας είπε κάτι τέτοιο απλά εμείς υποθέτουμε κάτι τέτοιο».

Η Desiree γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1986 αλλά ο Dylan κράτησε μυστική την ύπαρξής της, που αποτελεί καρπό του έρωτά του με τη δεύτερη σύζυγό του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέντε μήνες μετά την έλευση της μπέμπας και χώρισε έξι χρόνια αργότερα.

Πηγή: iefimerida

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!