Αυτή η χώρα βρίσκεται στην κορυφή αποδοχής των ομοφυλόφιλων Μεγάλη είδηση για την κοινότητα ΛΟΑΤ της Ισπανίας (στην οποία περιλαμβάνονται οι λεσβίες, γκέι,αμφισεξουαλικοί και τρανσεξουαλικοί), αφού η συγκεκριμένη χώρα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των χωρών που αποδέχονται ευκολότερα την ομοφυλοφιλία, σύμφωνα με την έρευνα του Pew Research Center και τη δημοσκόποηση που διενήργησε σχετικά με το πόσο ηθικό είναι να έχει άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό.

Σύμφωνα με το thetoc.gr, πενήντα - πέντε τοις εκατό από τους Ισπανούς που συμμετείχαν και απάντησαν στις ερωτήσεις της δημοσκόπησης, χαρακτήρισαν την ομοφυλοφυλία ως «ηθικά αποδεκτή», ενώ το 38 τοις εκατό απάντησε ότι η ομοφυλοφιλία «δεν είναι ηθικό ζήτημα» και δεν έχει καμμία σχέση με το ήθος του ατόμου. Μόλις το 6 τοις εκατό αισθάνεται ότι η ομοφυλοφιλία είναι «ηθικά απαράδεκτη».

Τα αποτελέσματα ήταν λιγότερο αισιόδοξα σε χώρες όπως η Γκάνα και η Ρωσία, όπου το 98 τοις εκατό και το 72 τοις εκατό, αντίστοιχα, των συμμετεχόντων θεωρούν την ομοφυλοφιλία «ηθικά απαράδεκτη». Στις Ηνωμένες Πολιτείες , το 35 τοις εκατό πιστευει ότι η ομοφυλοφιλία δεν έχει καμμία σχέση με «ηθικό ζήτημα», ενώ το 37 τοις εκατό απάντησε ότι η ομοφυλοφιλία είναι «ηθικά απαράδεκτη». Πάντως το 23 τοις εκατό των Αμερικανών λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι «ηθικά αποδεκτή», πάντα σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση .

Πηγή

Σχόλια  

#1 DimitrisT 27-04-2014 07:08
H χώρα της Ιεράς Εξέτασης και της 60χρονης δικτατορίας του Φράνκο μας δείχνει ότι δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε και να παλεύουμε. Μόνο το καθόλου ευκαταχρόνητο τσιμέντο της βλακείας έχουμε απέναντί μας.
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!