Επιεικής χαρακτηρίζεται η ποινή φυλάκισης στην οποία καταδικάστηκε ο τριαντάχρονος δάσκαλος Ντέιβιντ Λεμπρόκ (David Le Brocq), επειδή είχε ομοφυλοφιλική σχέση με τον δεκαπενταετή μαθητή του Καρλ Ντόναλτσον (Karl Donaldson). Ο Λεμπρόκ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο κράτησης, αναμένεται όμως ότι δεν θα την υπηρετήσει όλη.

Το ζευγάρι έκανε «πλήρες σεξ» στο διαμέρισμα του Λεμπρόκ, με την έγκριση της Ντόνα Στέισι (Donna Stacey), μητέρας του Ντόναλτσον, όταν ο τελευταίος είχε κλείσει τα δεκαέξι χρόνια του.

Σύμφωνα με την Μισέλ Έλιοτ (Michele Elliott), διευθύντρια του φιλανθρωπικού κέντρου για παιδιά Kidscape: «Δεν έχει σημασία αν επρόκειτο για συναινετικό σεξ: το θέμα είναι ότι ένας δάσκαλος βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι του μαθητή του, άρα δεν μπορεί να έχει ερωτική σχέση μαζί του. Νομίζω ότι τη γλύτωσε πολύ ελαφρά.»

Ο Ντόναλτσον, που αρνήθηκε το δικαίωμά του να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε στην Reading Evening Post: «Δεν έχω ξανασυναντηθεί μαζί του (σσ. με τον Λεμπρόκ) αφ΄ ότου χωρίσαμε και θέλω απλά να ξεχάσω το συμβάν και να συνεχίσω τη ζωή μου.»

Η σχέση τους έληξε τον Αύγουστο του 2004, όταν ο Λεμπρόκ δήλωσε ότι θα κάνει παιδί με μια συνάδελφο. Όταν συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2005, ήταν βοηθός διευθυντή στο Bovington Middle School στο Wareham, Dorset (Βρετανία).

Ο Άλαν Μπλέικ (Alan Blake), εκ μέρους της εισαγγελείας, είπε στο δικαστήριο: «Αγαπούσε τον Ντέιβιντ Λεμπρόκ και η μητέρα του ήθελε να είναι ευτυχισμένος. Υπήρχε ένα αμοιβαίο πάθος μεταξύ τους. Ο Λεμπρόκ κατάφερε να κρατήσει κάποιον περιορισμό, έτσι ώστε να μην ολοκληρωθεί σωματικά πριν τα δέκατα έκτα γενέθλια του αγοριού.»

Ο δικαστής Άντονι Κινγκ δήλωσε: «Είναι εντελώς σαφές ότι το αγόρι ήταν ήδη ένα πρόσωπο που ελκόταν σε εσάς. Πράγματι, πολλά από όσα έγιναν ήταν από δική του παρακίνηση. Δυστυχώς, όμως, πρόκειται για μια κλασσική υπόθεση ουσιαστικής και σοβαρής αθέτησης εμπιστοσύνης.»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!