Γίναμε πάλι είδηση, νούμερο, πρωτοσέλιδο, παγκόσμια πρώτη. Στο αίμα μας το 'χουμε. Αν δεν κάνουμε τζέρτζελο, αν δεν γίνουμε παγκοσμίως ρόμπες, κάτι δεν μας πάει καλά. Δύο λεσβίες και ένας λέσβιος (εκ καταγωγής όλοι μην τους κακολογήσω γιατί κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά τ' όνομα) αντέδρασαν γιατί χρησιμοποιείται ο όρος «λεσβία» για να καθορίσει σεξουαλικό προσανατολισμό και όχι ιδιότητα καταγωγής. Χαρακτήρισαν, μάλιστα, την ιδιοποίηση του όρου σαν «πράξη ακραίας αυθαιρεσίας»! Σαν «απόπειρα αφαίρεσης της ιδιότητας αυτής από τους φυσικούς της δικαιούχους»!

 Κάτι μου θυμίζει από τα καμώματα τριών δικηγόρων που, με αφορμή την ταινία «Μέγας Αλέξανδρος», είχαν υποβάλει αγωγή στον σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν γιατί παραποιούσε την ιστορία των αρχαίων Ελλήνων παρουσιάζοντας τον μεγάλο στρατηλάτη σαν ομοφυλόφιλο. Λες και περιμέναμε να μας μάθει ιστορία το χολιγουντιανό γκλίτερ. Αν περιμέναμε κάτι τέτοιο τότε η Ζήνα με τον Ηρακλή θα χόρευαν τσιφτετέλι και εμείς θα είχαμε ανακαλύψει από προ Χριστού τη ντίσκο. Δηλαδή, είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος που κατέκτησε τον τότε γνωστό κόσμο και έφτασε μέχρι την Ινδία (όπου τον μνημονεύουν ακόμα και σήμερα) να ήταν ομοφυλόφιλος. Αλήθεια, τι έγινε με αυτή την υπόθεση; Υποψιάζομαι, γιατί δεν κατάφερα να βρω τη συνέχεια της πουθενά, πως ή ακόμα εκκρεμεί η εκδίκαση της ή πως οι δικηγόροι έσπασαν τα μούτρα τους και το 'καναν γαργάρα.

 Όπως γαργάρα έκαναν επί τρεις σχεδόν δεκαετίες οι κάτοικοι της Λέσβου το γεγονός πως κάθε καλοκαίρι η Ερεσός γεμίζει από λεσβίες έτοιμες να καταθέσουν τον οβολό και το συνάλλαγμα τους για την ευμάρεια της κοινότητας. Σήμερα μας λένε πως το χωριό ουδέποτε είχε ανάγκη το πορτοφόλι μας. Λίγδωσε το αντεράκι τους με τον λεσβιακό τουρισμό και κάνουν τους δύσκολους, λες και δεν μας έχουν ανάγκη. Φαίνεται άλλωστε από τη συμπεριφορά που δείχνουν οι τοπικές αρχές απέναντι στις γυναίκες που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ σε ένα σημείο της παραλίας αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο ή από την καθημερινή περατζάδα του κάθε περίεργου από το ίδιο σημείο της παραλίας, για να δει τι; Λεσβίες να κάνουν γυμνισμό!!! Δεν έχουν ξαναδεί γυμνή γυναίκα στη ζωή τους τόσο που φαντάζουμε σαν UFO ή «εξωτικά φρούτα» και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν μάτι για να αποτυπωθεί η εικόνα στη βάση δεδομένων που υπάρχει κάπου στο βάθος του εν υπολειτουργία εγκεφάλου τους.

Έλεος, τι μυαλό κουβαλάμε σ' αυτή τη χώρα; Μήπως να ζητήσουμε τα ρέστα από τους κινέζους γιατί ανακάλυψαν την πυρίτιδα; Έτσι, για να ανέλθει το εθνικιστικό μας αίσθημα που έχει καταρρακωθεί με τα διάφορα σκάνδαλα της ντόπας; Που σήμερα ανακαλύψαμε πως μας κλέβουν μετάλλια παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων; Δεν μας απασχολούσε όταν χαπακώναμε (κατά λάθος) αθλητές και μας έφερναν τα χρυσά. Σήμερα κάνουμε τους κινέζους σε παγκόσμια πρώτη. Λάθος χάπια μας έστειλαν, λέμε.  Όπως δεν μας απασχολούσε τόσα χρόνια η Μακεδονία. Σήμερα μας έχει πιάσει πρεμούρα που μια γειτονική χώρα επιθυμεί να ονομάζεται επίσημα Μακεδονία. Ασκούμε βέτο, σε παγκόσμια πρώτη ξανά.

Η επόμενη πρωτιά μας; Προτείνω να θυμηθούμε τον Ραντανπλάν, το σκύλο του Λούκι Λουκ που τον πατάς τώρα και γαβγίζει πονεμένα μετά από ένα μήνα, και να σύρουμε τους μακαρίτες δημιουργούς του κόμικς στα δικαστήρια για διατάραξη της κοινής ησυχίας!!!

Uncovered City - Στήλη "Altera Pars" - Τεύχος #34

Πηγή Κείμενο Ειρήνη Πετροπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!