Η είδηση ότι ένα ζευγάρι ανδρών τεκνοθέτησε έγινε ευχάριστα δεκτή από το νομοθετικό σώμα της Δυτικής Αυστραλίας. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των θετών πατέρων ή του παιδιού, έγινε όμως γνωστό ότι η βιολογική μητέρα ενέκρινε την τεκνοθεσία του παιδιού της από δύο ομοφυλόφιλους άνδρες. Πρόκειται για την πρώτη τεκνοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Αυστραλία.

Παρ΄ ότι επιτρέπεται σε μεμονωμένα άτομα να τεκνοθετούν καθ΄ όλη την Αυστραλία ανεξαρτήτως του σεξουαλικού προσανατολισμού τους, μόνο στη Δυτική Αυστραλία και στην περιοχή της πρωτεύουσας επιτρέπεται η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ο γενικός εισαγγελέας της Δυτικής Αυστραλίας, Τζιμ Μακγκίντι (Jim McGinty), που ήταν υπεύθυνος για την αλλαγή του νόμου, δήλωσε ευχαριστημένος από την τεκνοθεσία. «Δεν θεωρώ ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του ατόμου επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο ή καθορίζει την ικανότητά του να αγαπά ένα παιδί, να το συντηρήσει και να το αναθρέψει σε περιβάλλον αγάπης».

Αντίρρηση έχουν κάποιες θρησκευτικές ομάδες, όπως το αυστραλιανό χριστιανικό λόμπι (Australian Christian Lobby) που κατηγόρησε τις αρχές της πολιτείας ότι μεταχειρίζεται τα παιδιά ως αγαθά. Επίσης, όπως είναι γνωστό, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τζον Χάουαρντ (John Howard) αντιτίθεται στις τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!