Δριμεία κριτική κατά του Αρχιεπισκόπου διατύπωσε η βουλευτής του ΑΚΕΛ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, για τη στάση της εκκλησίας απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

Πυρ και μανία η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την απόφαση των Αρχιερέων για το σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους, σύμφωνα με το οποίο «οι νόμοι δεν μπορούν να ανάγουν την εκτροπή σε κανόνα δικαίου».
«Όλη αυτή η υποτέλεια στον Αρχιεπίσκοπο που θα οδηγήσει; Θα στείλουμε όσους έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό στους ψυχολόγους για να απαλλαγούν από τα "πάθη" τους; Αν δεν το καταφέρουν θα τους εξαναγκάσουμε σε μετάνοιες;» Μ’ αυτά τα λόγια η κ. Χαραλαμπίδου τάχθηκε ενάντια στις τοποθετήσεις της εκκλησίας αναφορικά με τους ομοφιλόφυλους.
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης θα καεί στην πυρά γιατί τα υποτελή στην Αρχιεπισκοπή κόμματα δεν θα έχουν το σθένος να υπερασπιστούν αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα; Μήπως βολικά, θα εξαφανιστεί το σύμφωνο κάπου στα ράφια της νομικής υπηρεσίας όπου οδηγήθηκε μετά που πέρασε από το προηγούμενο υπουργικό για να κρύψουν τα δυο συγκυβερνώντα κόμματα το αναχρονιστικό προφίλ τους; Θα επικρίνονται πολιτικά πρόσωπα για δημόσιες τοποθετήσεις και όλοι θα σωπαίνουν; το ζήσαμε και αυτό, στην περίπτωση Πιτσιλλίδη, σώπασαν οι εταίροι.»
«Η θλιβερή πραγματικότητα», υπέδειξε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, «είναι ότι τούτη η κοινωνία έκανε στροφή στον συντηρητισμό και αυτό γιατί η "διαπλοκή" πολιτικών με την Αρχιεπισκοπή καλά κρατεί. Τουλάχιστον εμείς βαδίζουμε το δρόμο της αγάπης και της αποδοχής ...»

Πηγή

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!