"Μια έρευνα του Screen Actors' Guild κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σημαντικές διακρίσεις εις βάρος των LGBT (λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ) ηθοποιών υπάρχουν ακόμα στη βιομηχανία του θεάματος. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η βιομηχανία του θεάματος είναι προκατειλημμένη εναντίον LGBT εκτελεστές, ενώ οι προκαταλήψεις φαίνεται να είναι διαδεδομένες: πάνω από τους μισούς LGBT ηθοποιούς που συμμετείχαν είπαν ότι είχαν ακούσει σκηνοθέτες και ηθοποιούς να κάνουν "αντι-gay σχόλια".

Διενεργήθηκε από τo SAG-AFTRA Center, που αντιπροσωπεύει περίπου 160.000 ηθοποιούς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, σε συνεργασία με το Williams Institute (κέντρο UCLA για το δίκαιο του σεξουαλικού προσανατολισμού). Η έρευνα ανέλυσε τις απόψεις 5900 ερωτηθέντων, το 85% των οποίων αυτοπροσδιορίζονται ως str8 / ετεροφυλόφιλοι .

Σε γενικές γραμμές, η αίσθηση ότι υπήρχε προκατάληψη δεν περιορίζεται στους LGBT ηθοποιούς και μόνο: το 34% των μη-LGBT ερωτηθέντων θεωρούσαν ότι αυτό είναι αλήθεια, έναντι 53% των ΛΟΑΤ. Το ένα τρίτο των LGBT ηθοποιών δήλωσε ότι ήταν μάρτυρες «ασεβούς μεταχείρισης" που είχε παρατηρηθεί και από μη-LGBT ηθοποιούς.

Από την άποψη των πραγματικών εργασιακών διακρίσεων, το 9% των λεσβιών ή γκέι ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είχαν χάσει θέση εργασίας λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, ενώ τα κέρδη των LGB ηθοποιοιών ήταν χαμηλότερα ως ημερήσιος μέσος όρος απο τα κέρδη των ετεροφυλόφιλων συναδέλφων τους, παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνουν παρόμοιου τύπου ρόλους.

Πιο ενδιαφέροντα, ίσως, είναι τα στατιστικά στοιχεία γύρω από την "εμπορικότητα". Αν και υπήρχε μια κοινή παραδοχή μεταξύ των ηθοποιών πως οι LGB ηθοποιοί μαρκετάρονται καλύτερα σε str8 ρόλους, το 45% των ερωτηθέντων LGΒ πίστευε ακράδαντα ότι οι παραγωγοί και τα στούντιο θεωρούν πως οι LG ηθοποιοί είναι λιγότερο εμπορικοί (μαρκετάρονται δυσκολότερα). Ωστόσο, μόνο το 15% των ετεροφυλόφιλων ερωτηθέντων θεωρούν το ίδιο .

Η καλύτερη είδηση, ίσως, που προκύπτει από την έρευνα ήταν ότι το 72% των LGΒ ηθοποιών που ήταν out (είχαν κοινοποιήσει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό) δήλωσε ότι αυτό (το come out) δεν είχε καμία επίδραση στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Παρόλαυτά, ένας γκεί ρόλος φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο τους LGB ηθοποιούς απ'ότι τους ετεροφυλόφιλους, καθώς το ένα τέταρτο των ΛΟΑΔ δήλωσε ότι η ερμηνεία ενός γκέι ρόλου είχε αντίκτυπο στην μετέπειτα καρίερα τους."

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!