Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής ζυμαρικών της Ιταλίας, για τους ομοφυλόφιλους.

 Σε συνέντευξή του στο ιδιωτικό ραδιόφωνο "Radio24" ρωτήθηκε εάν θα πρωταγωνιστούσε ποτέ ομοφυλόφιλο ζευγάρι σε διαφήμιση των προϊόντων της εταιρείας.

"Όχι δεν θα το έκανα ποτέ" ήταν η απάντησή του και πρόσθεσε ότι σέβεται τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να ενοχλούν τους άλλους. Πρόσθεσε ότι δεν σκέφτεται όπως εκείνοι και πως οι διαφημίσεις τους απευθύνονται σε παραδοσιακές οικογένειες.

"Εάν τους αρέσουν τα μακαρόνια μας και η στρατηγική επικοινωνίας μας, μπορούν να τα τρώνε, εάν δεν τους αρέσουν ή δεν τους αρέσει αυτό που λέμε, ας επιλέξουν κάποια άλλης εταιρείας, δεν μπορείς να τους ικανοποιείς όλους ταυτόχρονα" είπε.

Έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην Ιταλία, προκάλεσαν οι δηλώσεις αυτές. Χιλιάδες πολίτες μέσω διαδικτύου άρχισαν να καλούν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της εταιρείας. Και μάλιστα ο πρόεδρος της οργάνωσης Equality Italia, ανέφερε ότι δεν του ζητήθηκε να κάνει διαφημίσεις με γκέι οικογένειες αλλά από τις δηλώσεις φάνηκε ξεκάθαρα ότι τον ενοχλεί η παρουσία ομοφυλόφιλων στην κοινωνία.

Για παρερμηνεία των λόγων του, μίλησε ο επικεφαλής της εταιρείας, απαντώντας ότι λυπάται αν έθιξε την ευαισθησία κάποιων ανθρώπων, ενώ πρόσθεσε ότι ήθελε να τονίσει τον κεντρικό ρόλο της γυναίκας στην οικογένεια και γι' αυτό μίλησε έτσι στην συνέντευξη.

 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!