Μπορεί ο Πάπας Φραγκίσκος να έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο με τις «ανοιχτές» του ιδέες όμως σε κάποια πράγματα φαίνεται πως δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Καθολικού Πρακτορείου Ειδήσεων CNA, ο Φραγκίσκος με προσωπική του επιστολή αφόρισε Ιερέα στην Αυστραλία, ο οποίος είχε κάνει δημόσιες αναφορές, κατά τη διάρκεια Θείας Λειτουργίας στην ενορία του, υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων και της χειροτονίας των γυναικών.

Ο Ιερέας (στη φωτογραφία με την επιστολή του αφορισμού) ο οποίος είχε ήδη καθαιρεθεί, αφορίστηκε γιατί συνέχισε να τελεί τα καθήκοντα του παρά την απαγόρευση, σύμφωνα με δηλώσεις του Ρωμαιοκαθολικού Αρχιεπισκόπου της Μελβούρνης στη εφημερίδα «Age».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ιερέας που δεν περίμενε να υπάρξει αυτή η εξέλιξη εις βάρος του, είχε παραιτηθεί από την ενορία του το 2011 και είχε ιδρύσει μια ομάδα .

Μάλιστα υπήρχαν αναφορές πως στο πλαίσιο μιας Λειτουργίας που είχε τελέσει ο συγκεκριμένος κληρικός , είχε συμμετάσχει και μια γυναίκα ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι είδαν να «κοινωνεί» ακόμη κι ένας σκύλος!

Οι πληροφορίες για τις ριζοσπαστικές τακτικές του κληρικού έφθασαν στον Πάπα μέσω της πανίσχυρης στο Βατικανό επιτροπής για το Δόγμα και την Πίστη και η κατάληξη ήταν απόλυτη. Ο Πάπας τον αφόρισε!

 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!