Αποντροπιασμό έχει προκαλέσει στα μέλη της γκέι κοινότητας η έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Παπαδημούλη, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, να αποκαλεί "σεξουαλικά διεστραμμένους" τους ενεργητικούς ομοφυλόφιλους. Ο ίδιος αναφέρει ότι "είναι προσβολή και βρισιά για το κόμμα" η αναφορά της συνομιλήτριάς του Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία χρησιμοποίησε τη λέξη “κωλομπαρίστικα”.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει η λέξη που τόσο προσέβαλε τον κύριο Παπαδημούλη και κατ' επέκτασιν ολόκληρο το πολιτικό κόμμα, όπως ο ίδιος αναφέρει. Κολομπαράς αρσενικό (κωλομπαράς) - αυτός που συνουσιάζεται με άντρα, έχοντας τον ενεργητικό ρόλο.

Εκνευρισμό προκάλεσε επίσης σε στελέχη του κόμματος η εμφάνιση του βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή κ. Παπαδημούλη καθώς βλέπουν την προσπάθεια τους - να παρουσιάσουν το ΣΥΡΙΖΑ ως φιλικό προς τους γκέι κόμμα – να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Σε μιαν άλλη διάσταση απογοητευμένοι από τη δήλωση του κυρίου Παπαδημούλη εμφανίζονται αρκετοί γκέι και λεσβίες οι οποίοι στήριξαν κατά τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας ότι πρόκειται για ένα κόμμα που στηρίζει τις θέσεις της γκέι κοινότητας. Με τη δήλωση αυτή αποκαλύπτεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, η πάγια προσπάθεια του συγκεκριμένου πολιτικού για υφαρπαγή των LGBT ψήφων αλλά ταυτόχρονα δίνει και την ευκαιρία στους γκέι να συνειδητοποιήσουν αν άξιζε ή όχι η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το θέμα που δημιούργησε η εμφάνιση του βίντεο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δήλωσε "αδικεί τον κ Παπαδημούλη η λεξιπενία του περι την ομοφυλοφυλία!! Αλλά ας ενημερωθεί πως ο κωλομπαράς είναι ποικιλία σ ένα θέμα!!"

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!