Η διάσημη τραγουδίστρια Madonna σχολίασε εμμέσως την πολιτική της Ρωσίας απέναντι στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων, στη διάρκεια της συναυλίας της που έδωσε στην Αγία Πετρούπολη.

Η Madonna, απευθυνόμενη στους χιλιάδες θαυμαστές της, τους ζήτησε να δείξουν την αγάπη και την εκτίμηση τους στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων, ενώ παράλληλα είπε πως θέλει να «πολεμήσει» για το δικαίωμα να είναι ελεύθεροι. Τα σχόλια αυτά της Madonna έρχονται μετά την κριτική ομάδων ακτιβιστών στη Ρωσία για έναν πρόσφατο νόμο, που όπως υποστηρίζουν, προωθεί τις διακρίσεις απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της συναυλίας της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη Μόσχα, είχε αναφερθεί στη δίκη των τριών γυναικών, μελών του συγκροτήματος Pussy Riot, που δικάζονται επειδή ερμήνευσαν μια πανκ «προσευχή» κατά του V. Putin.

Η Madonna τόνισε στο κοινό της στη Μόσχα πως προσεύχεται για την αθώωση των τριών μελών των Pussy Riot, ενώ σε δηλώσεις της προς την τηλεόραση του Reuters είπε ότι οι αρχές δεν έχουν φερθεί δίκαια στις τρεις γυναίκες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!