«Είμαι με τον Πούτιν», είναι το σύνθημα του νεοφασιστικού Εθνικού Μετώπου –Υπερασπίζεται τη νέα νομοθεσία «κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας»

«Είμαι με τον Πούτιν» γράφουν οι αφίσες που αναρτήθηκαν σε διάφορα σημεία της Ρώμης, με την εικόνα του Ρώσου προέδρου και από κάτω το σύμβολο του νεοφασιστικού Εθνικού Μετώπου.

Ο Ιταλός επικεφαλής του κινήματος, Αντριάνο Τίλγκερ, υποστηρίζει πως η απόφαση για τις αφίσες πάρθηκε μετά τη νομοθεσία κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας που εφάρμοσε η ρωσική κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο Τίλγκερ δεν περιορίζεται στα μέτρα του Ρώσου προέδρου για τον… αγώνα κατά των γκέι, αλλά μπλέκει και τη θέση του Πούτιν σχετικά με την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία αλλά και σχετικά με τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο Πούτιν πήρε μία θαρραλέα θέση απέναντι στο λόμπι των γκέι που τείνει να ενοχοποιήσει όποιον δεν είναι ομοφυλόφιλος και απέναντι στις κεντρικές οικονομικές δυνάμεις που επιθυμούν πόλεμο με τη Συρία», δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου.

Παρόλα αυτά, οι αφίσες δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, έτσι η δημοτική σύμβουλος του κόμματος Αριστερά Οικολογία Ελευθερία (Sel), Ιμα Μπατάλια, απαίτησε να αποσυρθούν άμεσα.

Πράγματι, ο δήμος της ιταλικής πρωτεύουσας προχώρησε στην σταδιακή απόσυρση, όμως, σε κάποια σημεία που υπάρχουν ακόμα, πολίτες φρόντισαν να τους δώσουν μία άλλη πιο…ειρωνική νότα. Έτσι, κόλλησαν κόκκινες και πορτοκαλί στρογγυλές μύτες στην φωτογραφία του Πούτιν, μετατρέποντας τον σε κλόουν.

 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!