Ο Συντηρητικός Νάιτζελ Έβανς, αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων της Βρετανίας, ανακρίθηκε επί πολλές ώρες το Σάββατο αφότου δύο νεαροί άνδρες ισχυρίστηκαν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 55χρονο πολιτικό μεταξύ του 2009 και του 2013.

Σε απόλυτη διάψευση των ισχυρισμών ότι βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά δύο νεαρούς άνδρες προέβη την Κυριακή ο Συντηρητικός αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων της Βρετανίας Νάιτζελ Έβανς.


Ο κ. Έβανς συνελήφθη το Σάββατο και ανακρίθηκε επί πολλές ώρες από την Αστυνομία. Αντικείμενο της ανάκρισης ήταν οι σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται να πραγματοποίησε ο Συντηρητικός πολιτικός σε βάρος δύο ανδρών, τώρα άνω των 20 ετών. Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα μεταξύ του 2009 και του 2013 στην βόρεια περιοχή του Λανκασάιρ.

Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, ο 55χρονος Έβανς αποκάλεσε τους ισχυρισμούς σε βάρος του ως «απόλυτα ψευδείς», διερωτώμενος για τα κίνητρα των δύο νεαρών «που μέχρι χθες θεωρούσα φίλους. σημειώνοντας μάλιστα ότι επικοινώνησε με έναν από αυτούς «την προηγούμενη εβδομάδα».

Ο κ. Έβανς έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση έως τις 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο Συντηρητικός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει ενημερωθεί για την υπόθεση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!