Μετά από τη Vanessa Selbst, άλλος ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ, αποκάλυψε την προτίμησή του για το ίδιο φύλο. Ο κάτοχος bracelet του WSOP, Jason Somerville, άνοιξε την καρδιά του στην κοινότητα του πόκερ, αποκαλύπτωντας  μέσω του προσωπικού blog, ότι είναι ομοφυλόφιλος.

O 24χρονος, ο οποίος στο περσινό World Series Of Poker κατέκτησε το $1.000 NLH κερδίζοντας $493.091, δηλώνει περήφανος για τον εαυτό του, τονίζοντας παράλληλα ότι για αρκετά μεγάλο διάστημα δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν:

«Eίμαι περήφανος για τον εαυτό μου γιατί μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι και να είμαι αυτός που είμαι. Είμαι απλά ένας παίκτης του πόκερ και το ότι μου αρέσουν οι άντρες. δεν αλλάζει κάτι. Η κοινότητα του πόκερ είναι φιλική, αλλά κανένας άλλος άνδρας δεν έχει αποκαλύψει αν είναι gay. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο λόγος και βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρατάει τις προτιμήσεις του για εκείνον, αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος στον χώρο του πόκερ», τόνισε αρχικά ο Somerville, o οποίος στην συνέχεια πρόσθεσε ότι για 22 χρόνια δεν είπε τίποτα σε κανέναν:

«Καταπιεζόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού αν και ήξερα ότι είμαι gay, δεν είπα τίποτα σε κανέναν για 22 χρόνια. Έβγαινα με γυναίκες στην εφηβεία μου, προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι ευτυχισμένος. Μετά από πολύ προσπάθεια, αποκάλυψα ότι είμαι gay στον κολλητό μου και αργότερα το είπα και στους γονείς μου, οι οποίοι αν και αρχικά αντέδρασαν, τώρα είναι καλύτερα»

Σίγουρα το να αποκαλύπτεις κάτι τέτοιο για την προσωπική σου ζωή δεν είναι εύκολο, παρόλα αυτά, μετά την δημοσίευση του post πολλοί ήταν αυτοί που τον υποστήριξαν.

Χαρακτηριστικό είναι και το video που ακολουθεί, στο οποίο ο Daniel Negreanu, αναφέρεται αρχικά στην απόφαση του  Somerville να αποκαλύψει τις προτιμήσεις του. Ο Καναδός τονίζει ότι είναι περήφανος για τον φίλο του, λέγοντας παράλληα πόσο δύσκολη ήταν αυτή η απόφαση, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία στην συνέχεια να αναφερθεί στους  Howard Lederer, Chris Ferguson και Ray Bitar, αλλά και στην ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου!

Πηγή: mplofa.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!