Δύο ημέρες μετά το σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις της περί ομοφυλοφίλων, η επονομαζόμενη και «τσαρίνα των αιθέρων» Έλενα Ισινμπάγεβα επιχείρησε να ανασκευάσει κάνοντας λόγο για παρανόηση επειδή τα αγγλικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα.

Το χρυσό κορίτσι της Ρωσίας, που έχει οριστεί πρέσβειρα της χώρας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και επικεφαλής του αθλητικού χωριού στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι το 2014,τάχθηκε υπέρ του πολυσυζητημένου νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Ρωσία και απαγορεύει την προπαγάνδα υπέρ των ομοφυλόφιλων.

"Θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς μέσους ανθρώπους, τα αγόρια να ζουν με τα κορίτσια και οι γυναίκες με τους άνδρες. Αυτό προέρχεται από την ιστορία" είπε σε συνέντευξη Τύπου και άσκησε κριτική σε δύο συναθλήτριές της από τη Σουηδία, οι οποίες είχαν βάψει τα νύχια των χεριών τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, που συμβολίζουν την απελευθέρωση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

"Είναι ασέβεια προς τη χώρα μας και τους πολίτες της-ίσως είμαστε διαφορετικοί από τοςυ ευρωπαίους πολίτες και τους πολίτες από άλλες χώρες αλλά έχουμε τους κανόνες μας και όλοι οφείλουν να τους σέβονται όπως κι εμείς που όταν πηγαίνουμε σε άλλες χώρες, ακολουθούμε τους δικούς τους κανόνες" είπε η Ισινμπάγεβα.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις αυτές, η αθλήτρια έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή δήλωση στην οποία ανέφερε: "τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου γλώσσα και πιστεύω ότι ίσως παρερμηνεύθκηαν τα όσα δήλωσα-ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται τους νόμους των άλλων χωρών, ειδικά όταν είναι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι τις απόψεις των συναθλητών μου και δηλώνω ξεκάθαρα ότι αντιτίθεμαι σε οποιαδήποτε διάκριση σε βάρος των ομοφυλοφίλων, λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram η αθλήτρια Green Tregaro, με το σχόλιο "Νύχια βαμμένα στο χρώμα του ουράνιου τόξου #pride #moscow2013."

 

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!