Σοκ  προκάλεσε στις Σέρρες η αποκάλυψη ενός οπτικού υλικού που είχε μαγνητοσκοπηθεί με κινητό τηλέφωνο και εμφάνιζε ομοφυλοφιλικές πράξεις μεταξύ δύο μαθητών, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου τους! Το βίντεο κυκλοφόρησε από χέρι σε χέρι μεταξύ όλων των μαθητών και έφτασε ως τον διευθυντή του λυκείου.

Οι  σκληρές εικόνες των δυο αγοριών  ηλικίας 17 χρόνων που έκαναν σεξ μεταξύ τους στις τουαλέτες του σχολείου, προκάλεσαν αναστάτωση και ανατριχίλα στο συμβούλιο καθηγητών και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του λυκείου, τα μέλη των οποίων δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ωστόσο, η υπόθεση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μην διασυρθεί το σχολείο, αλλά και τα ίδια τα παιδιά.

Οι  δυο σύλλογοι συνεδρίασαν μυστικά  με την παρουσία των γονέων  των δυο παιδιών και αποφάσισαν  να αποβληθούν από το σχολείο τους οι δύο πρωταγωνιστές του ερωτικού βίντεο, χωρίς να γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση. Έτσι, τα δυο παιδιά πήραν μετεγγραφή για άλλο σχολείο της περιοχής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν και τα δυο θα πάνε στο ίδιο!

Πηγή: www.protothema.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!