Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών από το Μπρίσμπαν της Αυστραλίας έφερε στον κόσμο πεντάδυμα.

Αν και γεννήθηκαν πρόωρα, τα μωρά της Μελίσας Κίβερς και της Ρόζμαρι Νόλαν, η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως «σταθερή».

Η 27χρονη Μελίσα Κίβερς και η 22χρονη Ρόζμαρι Νόλαν, που είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια, έλαβαν το σπέρμα από τον ίδιο αμερικανό δότη που χρησιμοποίησαν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, τον οποίο και είχαν βρει μέσω μιας ιστοσελίδα στις ΗΠΑ.

Ο βιολογικός πατέρας, ένας 27χρονος φοιτητής της νομικής, υπέγραψε ότι δεν θα δει ποτέ τα παιδιά και έτσι παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα.

Οι γιατροί υποστήριξαν ότι πέτυχαν τη μια στις εξήντα εκατομμύρια πιθανότητες να καταφέρουν να κυοφορήσει η Κίβερς χωρίς τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το πρώτο παιδί η Λίλι, γεννήθηκε από την 22χρονη Νόλαν πριν ένα χρόνο ακριβώς.

Εν τω μεταξύ, η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων ήταν το βασικό σύνθημα του φετινού «Mardi Gras» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Σίδνεϊ.

Στην παρέλαση έλαβαν μέρος περίπου 8.500 άνθρωποι με 130 άρματα και καλούσαν τις 300.000 περίπου θεατές «να πουν κάτι», δηλαδή να πιέσουν την πολιτική ηγεσία της χώρας να προχωρήσει στη νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλόφιλων.

Εκτιμάται ότι η ετήσια παρέλαση, που γίνεται στο Σίδνεϊ από το 1978 αδιάλειπτα, προσελκύει δεκάδες χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό και αφήνει περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια στον αυστραλιανό τουρισμό.

Πηγή: http://www.athina984.gr/node/140575

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!