(Ουάσινγκτον) Αλλαγή πλεύσης για τον αιδεσιμότατο Τεντ Χάγκαρντ, τον επικεφαλής των Αμερικανών Ευαγγελιστών. Ο Χάγκαρντ -πολέμιος των γάμων των ατόμων του ιδίου φύλου- παραδέχθηκε ότι όντως πλήρωσε για να έχει σεξουαλικές σχέσεις με έναν άνδρα.

«Είμαι ένοχος για σεξουαλική ανηθικότητα. Είπα ψέμματα και εξαπάτησα. Υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής μου, τόσο αποκρουστικό και σκοτεινό, κατά του οποίου αγωνίζομαι ως ενήλικος» δήλωσε.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Ευαγγελιστών -η οποία αριθμεί 30 εκατ. μέλη- υπέβαλε την παραίτησή του, μετά την αποκάλυψη, ενώ παραιτήθηκε και από την ηγεσία της ισχυρής New Life Church.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάικ Τζόουνς δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ντένβερ, ότι πληρωνόταν για να κάνει σεξ με τον αιδεσιμότατο, κάθε μήνα επί τρία χρόνια.

Ο 49χρονος Τζόουνς είπε ότι οι σκληρές θέσεις του Χάγκαρντ για τους γάμους των ατόμων του ιδίου φύλου τον εξόργισαν: «Πραγματικά θύμωσα που κάποιος μιλά κατά των γάμων αυτών και την ίδια ώρα κάνει πράγματα αντίθετα από τις αξίες που διδάσκει» τόνισε.

Ο Τεντ Χάγκαρντ θεωρείται ένας από τους πλέον ισχυρούς ανθρώπους στις ΗΠΑ με διασυνδέσεις εντός του Λευκού Οίκου. Είναι γνωστό ότι η συντηρητική του πλατφόρμα αποτέλεσε ουσιαστικά τη «Βίβλο» της κυβέρνησης Μπους.

news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!