Εκατοντάδες ομοφυλόφιλοι πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του ποντίφικα ανταλλάσσοντας φιλιά δημοσίως.

O πάπας Βενέδικτος εξαπέλυσε επίθεση κατά της πρακτικής της άμβλωσης και των γάμων των ομοφυλοφίλων, που πρόσφατα νομιμοποιήθηκαν πρόσφατα στην Ισπανία, κατά τον καθαγιασμό της εκκλησίας-συμβόλου της Βαρκελόνης σε μία ακόμη αναφορά του στην «επιθετική εκκοσμίκευση».

Η νομιμοποίηση της άμβλωσης κατά περίπτωση και του γάμου των ομοφυλοφίλων το 2005 έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις της Ισπανίας με το Βατικανό, αλλά η Μαδρίτη προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του πάπα.

Εκατοντάδες ομοφυλόφιλοι πραγματοποίησσαν διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του ποντίφικα ανταλλάσσοντας φιλιά δημοσίως την ώρα που ο πάπας Βενέδικτος μετέβαινε προς την Σαγράδα Φαμίλια, το έργο του Γκαουντί που δεν είχε ολοκληρωθεί επί 128 χρόνια.

«Είμαστε εδώ για μία ειρηνική διαμαρτυρία. Η εκκλησία μας καταπιέζει και δεν μας σέβεται...Δεν μπορούμε να ανεχτούμε έναν τέτοιο πάπα τον 21ο αιώνα», είπε ο 39χρονος Εδουάρντο Πράδο, ένας από τους περίπου 300 ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία.

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!