Σύμφωνα με το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ο Nikolai Alekseev είναι ελεύθερος και βρίσκεται στο Μινσκ, της Λευκορωσίας. Ο Nikolai Alekseev τέθηκε υπό κράτηση στις 15 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, λίγο πριν μπει στην πτήση για Ελβετία.

Η ILGA-Europe βρισκόταν σε επαφή με LGBTI ακτιβιστές στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο Νikolai ήταν υπό κράτηση όλη τη νύχτα καθώς και ότι οι Ρωσικές αρχές του ζήτησαν να αποσύρει τις καταγγελίες του εναντίον της Ρωσίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τις συνεχείς παραβιάσεις του δικαιώματος στην ελεύθερη συνάθροιση των LGBTI ατόμων στη Ρωσία, καθώς και να εγκαταλείψει τα σχέδιά του για τη διοργάνωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Μόσχας, την ίδια μέρα με τα γενέθλια του δημάρχου Μόσχας Yuri Luzhkov.

 

πηγή: ILGA-Europe

&

http://stopomofovia.wordpress.com/2010/09/17/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CF%83%CE%BA-%CE%BF-nikolai-alekseev/

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!