(Μπρίσμπειν, Αυστραλία) Ευαγγελικοί και οι συντηρητικοί πολιτικοί εξαγριώθηκαν όταν ένα κορίτσι 13 ετών, μηδενίστηκε στο μάθημα της διότι αρνήθηκε να κάνει μια εργασία σχετική με την ομοφυλοφιλία σε γυμνάσιο του Μπρίσμπειν.

Η εν λόγω εργασία είχε σαν θέμα να φανταστεί κάποιος ετεροφυλόφιλος ότι ζει σε μια ομοφυλοφιλική κοινότητα στο φεγγάρι. Σκοπός της εργασίας ήταν να διδάξει στους μαθητές πώς είναι η ζωή κάποιου που είναι μέλος μιας μειονότητα.

Οι μαθητές έπρεπε να αναπτύξουν στην εργασία τους δέκα σημεία, συμπεριλαμβανομένων της προέλευσης της ομοφυλοφιλίας και ποιες στρατηγικές θα χρησιμοποιούσαν για να επιβιώσουν σε μια ομοφυλοφιλική κοινωνία.

Η 13χρονη αρνήθηκε, αναφέροντας ότι οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις θεωρούν αμάρτημα την ομοφυλοφιλία. Όταν δεν παράδωσε καμιά εργασία πήρε αποτυχόντα βαθμό.

Η μητέρα της 13χρονης είπε ότι δεν είχε γνώση για αυτή την εργασία και έμαθε για αυτήν μόνο όταν πήγε στο σχολείο να μάθει γιατί απέτυχε η κόρη της στο συγκεκριμένο μάθημα. Μόλις έμαθε για την εργασία σοκαρίστηκε.

«Όταν άρχισα να τη διαβάζω συγκλονίστηκα από το περιεχόμενο» είπε στην εφημερίδα Sunday Mail.

Είπε επίσης ότι της προτάθηκε από το σχολείο να εγγράψει την κόρη της σε κάποιο ιδιωτικό θρησκευτικό σχολείο εάν την προβληματίζει το σύστημα ποικιλόμορφης εκπαίδευσης που εφαρμόζουν τα δημόσια σχολεία.

«Δεν προκαλεί κατάπληξη που τα παιδιά μας δυσκολεύονται με τα βασικά μαθήματα όταν η κυβέρνηση επιτρέπει να διδάσκονται τέτοια σκουπίδια στα σχολεία.» είπε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Jeff Seeney στην ίδια εφημερίδα.

Στη ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Καμπέρα, η υπουργός παιδείας Julie Bishop ανέφερε το γεγονός ως απόδειξη ότι η εθνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει την εκπαίδευση από τις τοπικές κυβερνήσεις. Η Bishop έχει αναγγείλει τα σχέδια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να πάρει τον έλεγχο των σχολικών προγραμμάτων από τις τοπικές κυβερνήσεις, κατηγορώντας τις ότι κάποιοι "ιδεολόγοι" ενεργούν σαν πειρατές του εκπαιδευτικού συστήματος.


Πηγή: www.365gay.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!