"Έχω ακούσει πως οι ομοφυλόφιλοι πλεονάζουν στο στρατό", δήλωσε σε συνέντευξή του σήμερα ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Καζίνσκι, αρνούμενος ότι πάσχει από ομοφοβία.

Ο Καζίνσκι είναι κατά των διακρίσεων "αλλά αν ένας αξιωματικός προσπαθήσει να συνάψει σχέση με ένα νεαρό νεοσύλλεκτο, αυτό δεν θα είναι αποδεκτό", είπε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Τάιμς. Ο αρχηγός του πολωνικού κράτους, που εξηγεί ακόμη ότι έχει "ανθρώπους με σεξουαλική διαφορετικότητα ανάμεσα στους προσωπικούς του φίλους δηλώνει ότι φοβάται ένα είδος ομοφυλοφιλικού προσηλυτισμού.

"Είμαι 57 ετών και είδα άνδρες να βγαίνουν με κοπέλες και μετά συνειδητοποίησα ότι έχουν μια σεξουαλική διαφορετικότητα". Αν ο αριθμός των ομοφυλοφίλων αυξηθεί, συμπεραίνει, "οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών θα διαταραχθούν και η ανθρωπότητα κινδυνεύει με εξαφάνιση".

Στη συνέντευξη γίνεται, επίσης, έμμεση αναφορά στην κρίση που περνά ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Βαρσοβία, στον οποίο μετέχουν συντηρητικοί και λαϊκιστές. Ο Καζίνσκι του οποίου ο δίδυμος αδελφός, Γιάροσλαβ, είναι πρωθυπουργός, δήλωσε ότι ο ρόλος του κόμματός του είναι να "προστατεύσει" την Πολωνία από πολλές ασθένειες που κληρονομήθηκαν, κατά τη γνώμη του, από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Πηγή: www.ethnos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!