Στα λουτρά της Εφταλούς του Μολύβου, με καλεσμένους επώνυμους από τον χώρο της μόδας, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, ο Αλί, γνωστός σχεδιαστής μόδας, και ο Μπερν, παγκόσμια γνωστός ως αυθεντία στο ενεργειακό μασάζ, ένωσαν τις ζωές τους σε μια σαμανιστική τελετή.

Οι δύο διάσημοι Γερμανοί είχαν γνωριστεί στο νησί της Λέσβου πριν από πολλά χρόνιαΟι δύο διάσημοι Γερμανοί είχαν γνωριστεί στο νησί της Λέσβου πριν από πολλά χρόνια Η ιδιαίτερη αυτή τελετή «γάμου» μεταξύ των δύο Γερμανών, που θα ολοκληρωθεί στην πατρίδα τους με την υπογραφή εκεί του απαραίτητου συμβολαίου, επαναφέρει το θέμα της νομιμοποίησης στην Ελλάδα της συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Ας σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες είχαν γνωριστεί στο νησί πριν από χρόνια, οπότε και αποφάσισαν να επιστρέψουν εδώ για να ανταλλάξουν το μόνο «νόμιμο» στοιχείο γάμου ομοφύλων, την ανταλλαγή όρκων κοινής συμβίωσης.

Η απόφασή τους για την τελετή του περασμένου Σαββάτου σε μια πολύ δύσκολη τουριστικά χρονιά για τη Λέσβο, έφερε στο νησί 70 περίπου «επώνυμους» από τον χώρο της ευρωπαϊκής μόδας, σημαντικό αριθμό επισκεπτών υψηλής εισοδηματικής τάξης, ενώ καλύφθηκε φωτογραφικά από μεγάλη εκδοτική εταιρεία της Γερμανίας, που εκδίδει πολύ γνωστό περιοδικό.

«Ο Μόλυβος, λέει ο δήμαρχος Μήθυμνας Στέλιος Καραντώνης, αποτελεί πλέον και προορισμό ανθρώπων που έρχονται στο νησί για να πραγματοποιήσουν τους γάμους τους. Στη διάρκεια της θητείας μου, εδώ και τριάμισι χρόνια δηλαδή, έχω πραγματοποιήσει περισσότερους από 60 γάμους επισκεπτών. Το ζευγάρι των επώνυμων Γερμανών που επέλεξε τον τόπο μας για να επισημοποιήσει την κοινή του συμβίωση αποτελεί μέρος αυτού του εναλλακτικού τουρισμού προς το νησί. Τους μάθαμε λόγω της επωνυμίας τους. Πόσα όμως άλλα τέτοια γεγονότα δεν μάθαμε ποτέ αφού επρόκειτο για απλά καθημερινά ομόφυλα ζευγάρια ανδρών ή και γυναικών;». *

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=165709

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!