Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ζήτησε συγγνώμη για το εσωτερικό σημείωμα που διέρρευσε στον Τύπο και περιείχε προτάσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος της επίσημης επίσκεψης του Πάπα Βενέδικτου στη Βρετανία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στις προτάσεις περιλαμβάνονταν τα εγκαίνια από τον Πάπα κλινικής αμβλώσεων, η κυκλοφορία προφυλακτικών με την παπική φίρμα και η τέλεση από τον Πάπα γάμου ομοφυλοφίλων.
Το έγγραφο, το οποίο γελοιοποιεί τις θέσεις της καθολικής εκκλησίας για τις αμβλώσεις και την αντισύλληψη, διέρρευσε στην εφημερίδα «Sunday Telegraph», η οποία διευκρινίζει ότι προέρχεται από σύσκεψη υπαλλήλων με θέμα τη διατύπωση ιδεών για τη διαμόρφωση του προγράμματος του Πάπα. Ο πρεσβευτής της Βρετανίας στο Βατικανό εξέφρασε τη λύπη της βρετανικής κυβέρνησης σε υψηλούς αξιωματούχους του Βατικανού.
Σε μία αναφορά στα σεξουαλικά σκάνδαλα σε μεγάλο αριθμό χωρών, στα οποία εμπλέκονται καθολικοί ιερείς, διατυπωνόταν η ιδέα των εγκαινίων από τον Πάπα Βενέδικτο τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας για σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, άλλες ιδέες ήταν να κληθεί ο Πάπας να κάνει τούμπες με παιδιά για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής και να συμμετάσχει σε ένα τραγουδιστικό ντουέτο με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή: http://www.sigmalive.com/simerini/world/epikairotita/260718

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!