Η Κυβέρνηση θα αναμένει την Εκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως για να διεξαχθεί μια ώριμη, υπεύθυνη και προσεκτική συζήτηση για το θέμα της τέλεσης πολιτικών γάμων ομόφυλων ζευγαριών, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Στεφάνου είπε ότι ''αναμένεται και η Εκθεση της Επιτρόπου Διοικήσεως'' και ότι ''θα ήταν πρόωρο να κάνουμε τοποθέτηση εδώ''.

''Οταν έρθει το θέμα, θα το συζητήσουμε, διότι με διάφορες ευκαιρίες αυτό το ευαίσθητο θέμα, αλλά και άλλα συναφή θέματα, έγινε αντικείμενο συζήτησης και στην κοινωνία, αλλά και σε επίπεδο πολιτείας με την ευρύτερη της έννοια, είτε σε κυβερνητικό επίπεδο είτε στο επίπεδο Βουλής. Αρα, να περιμένουμε και αυτήν την Εκθεση για να συζητήσουμε ώριμα, υπεύθυνα και προσεκτικά αυτά τα θέματα, που είναι και ευαίσθητα'', είπε.

Σε παρατήρηση ότι η Κύπρος δέχεται πιέσεις για το θέμα αυτό από την ΕΕ και σε ερώτηση μέχρι πότε θα υπάρχουν αυτές οι πιέσεις, ο κ. Στεφάνου απάντησε: ''Μέχρι να υπάρξει μια διευθέτηση''.

''Αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα συζητούμε πολύ προσεκτικά με τη συμβολή και τη συνδρομή όλων εκείνων που θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις πιθανώς και ενδεχομένως χρειαστεί να πάρουν. Αλλά τώρα είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε'', κατέληξε.

Πηγή: http://www.sigmalive.com/news/politics/230994

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!