Η Κίνα, όπου η ομοφυλοφιλία αποτελεί ταμπού, θα φιλοξενήσει τα πρώτα της καλλιστεία γκέι για να επιλέξει αυτόν που θα την εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο διαγωνισμό γκέι, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές των καλλιστείων αυτών.

"Ο διαγωνισμός "Me Gay China", θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου σε κλαμπ του Πεκίνου, πριν από το διαγωνισμό "Gay World",που θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στη Νορβηγία, δήλωσε ο Μπεν Ζανγκ, ιδρυτής ιστοσελίδας για ομοφυλόφιλους.

Σύμφωνα με τον Μπεν Ζανγκ, οι υποψήφιοι αρχικά θα εμφανιστούν με αθλητική ενδυμασία, ύστερα με μαγιό, ενώ στη συνέχεια θα απαντήσουν σε ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής, η οποία θα επιλέξει το νικητή με βάση τη συνολική του εικόνα.

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός σε όλους τους κατοίκους της Κίνας, ντόπιους και ξένους. Ωστόσο τα κινεζικά ΜΜΕ δεν θα προσκληθούν στο διαγωνισμό.

"Είναι σ΄ένα βαθμό ρίσκο, γιατί, εάν προσελκύσουμε πολύ την προσοχή του κόσμου, ίσως εκτεθούμε υπερβολικά και αντιμετωπίσουμε δυσκολίες χωρίς λόγο", πρόσθεσε.

Η ομοφυλοφιλία, η οποία θεωρείτο ως το 2001 ψυχική διαταραχή, αποτελεί ακόμα και σήμερα ταμπού για ένα μεγάλο μέρος του κινεζικού πληθυσμού.

Το 2005, η εφημερίδα China Daily είχε υπολογίσει τον αριθμό των ομοφυλόφιλων στην Κίνα σε 30 εκατομμύρια σε ένα πληθυσμό 1,3 δισεκατομμυρίου ανθρώπων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, το οποίο επικαλέσθηκε τις αρχές και ακαδημαϊκές έρευνες, οι ομοφυλόφιλοι είναι περίπου 15 εκατομμύρια.

Πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/news.php?id=9713

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!