Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει και πάλι ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις νέες δηλώσεις του στο «Nitro» που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξή του στο περιοδικό, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις κάποιων bloggers. Απαντώντας σε μία από αυτές τις ερωτήσεις ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «Η άποψη ότι η αρχαία Ελλάδα ήταν ο παράδεισος της ομοφυλοφιλίας είναι παντελώς εσφαλμένη» ενώ λίγο αργότερα και- φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο- δήλωσε πως με τους νόμους που ίσχυαν στην Αρχαία Ελλάδα, «ο κύριος Βαλλιανάτος δε θα μπορούσε ποτέ να είναι προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή». Και συνέχισε εξηγώντας ότι -παρά το γεγονός πως και ο ίδιος έχει φίλους ομοφυλόφιλους- τον ενοχλεί να θεωρείται η ομοφυλοφιλία κοινωνικό φαινόμενο, για να καταλήξει τελικά: «Ποιος πατέρας θα ήθελε ο γιος του να είναι ομοφυλόφιλος;».

Οι παραπάνω δηλώσεις ήταν αρκετές για να ξεσηκώσουν μερίδα της gay κοινότητας, η οποία -μέσω της ιστοσελίδας gayworld.gr- έδωσε την απάντησή της στον βουλευτή: «(Ο κ. Γεωργιάδης) μεταφέρει τον κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτο στην τότε περίοδο και συμπληρώνει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ με τους νόμους που ίσχυαν τότε να είναι ο κ. Βαλλιανάτος προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή(!). Η αλήθεια είναι ότι - για την τότε εποχή - παράταξη, όπως αυτή στην οποία ανήκει ο κ. Γεωργιάδης, δεν θα κατέβαινε στις Ευρωεκλογές με πρώτο όνομα γυναίκα, την κα. Νίκη Τζαβέλα, εφόσον είναι γνωστόν πως στην Αρχαία Ελλάδα η γυναίκα δεν είχε καμία άλλη θέση πέρα από αυτήν την συζύγου και μητέρας, πόσο μάλλον να συμμετέχει ενεργά στα κοινά». Στη συνέχεια, η απάντηση γίνεται πιο προσωπική και -περνώντας από τον τρίτο ενικό πρόσωπο στον πληθυντικό ευγένειας- συνεχίζει: «Σχετικά με το αν σας ενδιαφέρει ή όχι η προσωπική επιλογή του κάθε ομοφυλόφιλου, είναι δικό σας θέμα. Εμείς υποστηρίζουμε ότι θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει γιατί είστε ένας από τους βουλευτές της χώρας αυτής. Η δύναμη που δίνει η εκλογή σας στο βουλευτικό αξίωμα είναι μεγάλη και οι ευθύνες που σας βαραίνουν πολλές. (...) Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μόδα, κύριε Γεωργιάδη. Δεν είναι ενδυμασία, δεν είναι υποδήματα όπου επιλέγει κανείς ποιους συνδυασμούς θα κάνει, κατά τα πρότυπα των μοντέλων στις διάφορες επιδείξεις. Και, στην τελική, αν η κάθε οικογένεια είχε να επιλέξει ανάμεσα στις φιλελεύθερες απόψεις που πρεσβεύει η LGBT κοινότητα και στα σκουριασμένα πρότυπα που εκπροσωπείτε εσείς να είστε σίγουρος ότι θα επέλεγαν το πρώτο, γιατί τα δικά σας πρότυπα, μας πάνε αιώνες πίσω».

Και όσο για την τελευταία φράση του Άδωνι Γεωργιάδη, («Ποιος πατέρας θα ήθελε ο γιος του να είναι ομοφυλόφιλος;»), το δημοσίευμα της ιστοσελίδας συνεχίζει: «Το ερώτημα που θέτετε είναι λάθος στην βάση του. Ένας πατέρας δεν θα πρέπει να νοιάζεται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του παιδιού του αφού ο κάθε σεξουαλικός προσανατολισμός είναι κάτι που δεν επιλέγουμε συνειδητά. Το ερώτημα για σας όπως και για κάθε πατέρα και μητέρα σε αυτό τον κόσμο πρέπει να είναι πιο απλό και πάνω απ' όλα πιο ανθρώπινο: Είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μου με τις προσωπικές τους επιλογές; Και αν η απάντηση είναι αρνητική τότε κάθε γονιός (ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος) θα πρέπει να αναρωτηθεί τι κάνει ώστε το παιδί του να νιώσει καλύτερα στην κοινωνία στην οποία ζει. Πως, δηλαδή, θα του εξασφαλίσει τις ιδανικές κοινωνικές συνθήκες όπου το παιδί - ο κάθε νέος και η κάθε νέα - θα μπορέσει να είναι ευτυχισμένο».

Και τελικά, το δημοσίευμα καταλήγει: «Για να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα έχετε με τους ομοφυλόφιλους -γιατί το να λέτε ότι δεν έχετε πρόβλημα, αρκεί αυτό να μην συμβεί στην οικογένεια μου, είναι προβληματικό από μόνο του- σας συνιστούμε να δείτε κάποιο ειδικό, ψυχολόγο ίσως, με την βοήθεια του οποίου θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις όποιες προσωπικές φοβίες αντιμετωπίζετε απέναντι στο φαινόμενο που λέγετε ομοφυλοφιλία».


Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στο Nitro που κυκλοφορεί ή δες μέρος αυτής εδώ.

Πηγή: http://www.yupi.gr/gossip/c11784/%CE%86dwnis_Gewrgiadhs.html

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!