Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε μια ταξιδιωτική εταιρία για να αυξήσει το πελατολόγιό της εν μέσω οικονομική κρίσης, αφού προτείνει ένα πακέτο που συνδυάζει τις συνήθεις υπηρεσίες που προσφέρει με έναν πραγματικά ξεχωριστό προορισμό.

Πρόκειται για τη συμφωνία ανάμεσα στην εταιρία «Rainbow Tourism», η οποία ειδικεύεται κυρίως στη διοργάνωση διακοπών για ομοφυλόφιλους και μία κλινική στην Ισπανία που βοηθάει ομοφυλόφιλα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν με τεχνητό τρόπο.

Έτσι το νέο πακέτο περιλαμβάνει υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικές περιηγήσεις, μασάζ και περιποίηση σώματος, αλλά αναλαμβάνει και τη συνοδεία λεσβίων σε κλινική στο Μπερναμπέου για τη διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η παραμονή συνοδού στην κλινική, η γονιμοποίηση των ωαρίων της ενδιαφερόμενης με σπέρμα δότη και η διαδικασία επίσημης υιοθεσίας του εμβρύου, μόλις γίνει η σύλληψη.

Οι δύο οργανισμοί, που εδρεύουν στο Αλικάντε, στη νοτιοανατολική Ισπανία, προωθούν τα πακέτα των προσφορών τους κυρίως στις ενδιαφερόμενες λεσβίες από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ιταλία, καθώς επίσης από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ στοχεύουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και σε άλλες χώρες.

Η υπεύθυνη της ταξιδιωτικής εταιρίας Rainbow Tourism, Μαρία Χοσέ Μαρτίνε, εξήγησε ότι ή υπάρχουσα νομοθεσία στην Ισπανία είναι πιο ανεκτική όσον αφορά στη δωρεά σπέρματος, αλλά και στη διαδικασία γονιμοποίησης των γυναικών με τεχνητά μέσα.

Η Αρχή της Ανωνυμίας του δότη, η οποία δεν υφίσταται στην Αγγλία, έχει θεσμοθετηθεί από το 2006 στην Ισπανία, αλλά ο νόμος ενδέχεται να αναθεωρηθεί, καθώς εξετάζονται και ιατρικά δεδομένα.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο στο Μπερναμπέου, που ειδικεύεται στην τεχνητή γονιμοποίηση, περίπου 400 ξένα ζευγάρια πέρασαν από την κλινική κατά το 2008.

Η θεραπεία, διάρκειας από μια ημέρα έως μια εβδομάδα, κοστίζει από 1.000 έως 7.500 ευρώ.

Πηγή: http://www.zougla.gr/news.php?id=46280

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!