Φαίνεται πως η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Σκοτίας δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη όταν πρόκειται για να εξαπολύσει μύδρους αφορισμών ή να ασχοληθεί με το κλασικό τροπάρι της ρητορικής μίσους κατά των ΛΟΑΤ.

Αφορμή, αυτή την φορά, ήταν οι δηλώσεις του εκπροσώπου της εκκλησίας Peter Kearney, ο οποίος δήλωσε με περισπούδαστο ύφος πως: «Υπάρχουν άπειρα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως οι ομοερωτικές σχέσεις όχι μόνο είναι από την φύση τους ασταθείς, αλλά μειώνουν σημαντικά το όριο της ζωής όσων εμπλέκονται σε αυτού του είδους σχέσεις».

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Σκοτίας είχε πάλι εξαπολύσει μύδρους αφορισμών κατά της τεκνοθεσίας από ομοερωτικά ζευγάρια τον Οκτώβριο με την ευκαιρία του Συνεδρίου των Επισκόπων. Ακόμα πιο καυστικός ήταν ο Επίσκοπος του Motherwell, Jim Devine, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του "gay lobby" που οργανώνει ημέρες μνήμης του Ολοκαυτώματος (27 Ιανουαρίου) με σκοπό να περάσει την εικόνα μιας ομάδας ανθρώπων που τελεί υπό διωγμό.

Ακόμα, μνημόνευσε πως υπάρχει μια «γιγαντιαία συνωμοσία» που έχει σαν στόχο να εκμαυλίσει την συνείδηση του λαού. «Το λόμπι των ομοφυλόφιλων έχει περάσει με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα την εικόνα πως πρόκειται για ομάδα μειονότητας».

Τέλος, άσκησε κριτική στην απόδοση του τίτλου του Σερ στον ηθοποιό Ian McKellen για την συμβολή και το έργο του υπέρ της προώθησης της ισότητας, τονίζοντας πως ο συγγραφέας Oscar Wilde καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για αξιόποινες ομοφυλοφιλικές πράξεις που προσέβαλαν την δημοσία αιδώ!!!

Μετάφραση: Πετροπούλου

http://www.pinknews.co.uk/news/articles/2005-10927.html

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!